CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpineanca Georgeta Popescu a participat, la Innsbruck, la primele ei competiții de seniori, iar rezultatele au fost foarte bune

- Sport -

Câmpineanca Georgeta Popescu a participat, la Innsbruck, la primele ei competiții de seniori, iar rezultatele au fost foarte bune

În ianuarie anul trecut, câmpineanca Georgeta Popescu scria istorie pentru Câmpina, pentru România, pentru olimpismul mondial, fiind prima câștigătoare a probei de monobob la Jocurile Olimpice de Tineret, care s-au desfășurat la Lausanne, în Elveția.

Sezonul de iarnă 2020-2021 a început ceva mai greu pentru Georgeta Popescu. Acum, la Innsbruck, în Austria, câmpineanca noastră a participat la primele ei competiții de seniori la monobob și bob două persoane.
”Ieri (n.n. - joi, 14 ianuarie) am avut concurs de monobob feminin. Prima mea etapa de Cupa Europei din carieră. M-am clasat pe locul 6. Un loc bun pentru mine având adversare mult mai mari și mai experimentate, iar în plus mă bucur că am reușit să îmi susțin valoarea în fața adversarelor mele de la Jocurile Olimpice. Astăzi (n.n - vineri, 15 ianuarie) am participat în proba de bob două persoane. Aici am facut o surpriză mai mare pentru că este prima mea participare într-o astfel de probă. Împreună cu împingătoarea mea Antonia Sârbu, eu fiind pilotul echipajului, am obținut locul 10, reușind și de data aceasta să ne impunem considerabil în fața adversarelor de la Jocurile Olimpice de anul trecut. Pentru mine și echipa mea aceste rezultate sunt excelente pentru începerea carierei în bobul de două persoane”, ne-a declarat Georgeta Popescu.


15 Jan 2021 18:21 6019 vizualizari


Comentarii


  • 16.01.2021 18:54 Rammstein Felicitări !!!..dar nici un canal de sport românesc nu comentează sporturile de iarnă!!!... rușine...bine că îi dăm într-una cu pușcăriașii din Pipera și mafia lor de escroci..
  • 16.01.2021 14:01 Emanoil Radu Rezultate remarcabile ! Georgeta face încă odată cinste României și micii urbe din care face parte !
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1661 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1432 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
930 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
633 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV