Câmpineanca Georgeta Popescu a participat, la Innsbruck, la primele ei competiții de seniori, iar rezultatele au fost foarte bune

Sport (Categoria articolului)

În ianuarie anul trecut, câmpineanca Georgeta Popescu scria istorie pentru Câmpina, pentru România, pentru olimpismul mondial, fiind prima câștigătoare a probei de monobob la Jocurile Olimpice de Tineret, care s-au desfășurat la Lausanne, în Elveția.

Sezonul de iarnă 2020-2021 a început ceva mai greu pentru Georgeta Popescu. Acum, la Innsbruck, în Austria, câmpineanca noastră a participat la primele ei competiții de seniori la monobob și bob două persoane.
”Ieri (n.n. - joi, 14 ianuarie) am avut concurs de monobob feminin. Prima mea etapa de Cupa Europei din carieră. M-am clasat pe locul 6. Un loc bun pentru mine având adversare mult mai mari și mai experimentate, iar în plus mă bucur că am reușit să îmi susțin valoarea în fața adversarelor mele de la Jocurile Olimpice. Astăzi (n.n - vineri, 15 ianuarie) am participat în proba de bob două persoane. Aici am facut o surpriză mai mare pentru că este prima mea participare într-o astfel de probă. Împreună cu împingătoarea mea Antonia Sârbu, eu fiind pilotul echipajului, am obținut locul 10, reușind și de data aceasta să ne impunem considerabil în fața adversarelor de la Jocurile Olimpice de anul trecut. Pentru mine și echipa mea aceste rezultate sunt excelente pentru începerea carierei în bobul de două persoane”, ne-a declarat Georgeta Popescu.

5981 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emanoil Radu 16.01.2021 14:01 Rezultate remarcabile ! Georgeta face încă odată cinste României și micii urbe din care face parte !
  • Rammstein 16.01.2021 18:54 Felicitări !!!..dar nici un canal de sport românesc nu comentează sporturile de iarnă!!!... rușine...bine că îi dăm într-una cu pușcăriașii din Pipera și mafia lor de escroci..

Sport

12 vizualizari
20 apr. 2024 19:05

Peste o sută de copii au fost prezenți la Cupa Primăverii, la arte marțiale, organizată de AIKO Câmpina

În sala Clubului AIKO Câmpina a avut loc sâmbătă Cupa Primăverii la arte marțiale, o competiție care a reunit peste o sută de copii din Câmpina, dar și de la cluburile din Măgureni, Sinaia, Bușteni și Azuga.

416 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

Alte stiri recente

412 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

556 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.