CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpineanca Georgeta Popescu a participat, la Innsbruck, la primele ei competiții de seniori, iar rezultatele au fost foarte bune

- Sport -

Câmpineanca Georgeta Popescu a participat, la Innsbruck, la primele ei competiții de seniori, iar rezultatele au fost foarte bune

În ianuarie anul trecut, câmpineanca Georgeta Popescu scria istorie pentru Câmpina, pentru România, pentru olimpismul mondial, fiind prima câștigătoare a probei de monobob la Jocurile Olimpice de Tineret, care s-au desfășurat la Lausanne, în Elveția.

Sezonul de iarnă 2020-2021 a început ceva mai greu pentru Georgeta Popescu. Acum, la Innsbruck, în Austria, câmpineanca noastră a participat la primele ei competiții de seniori la monobob și bob două persoane.
”Ieri (n.n. - joi, 14 ianuarie) am avut concurs de monobob feminin. Prima mea etapa de Cupa Europei din carieră. M-am clasat pe locul 6. Un loc bun pentru mine având adversare mult mai mari și mai experimentate, iar în plus mă bucur că am reușit să îmi susțin valoarea în fața adversarelor mele de la Jocurile Olimpice. Astăzi (n.n - vineri, 15 ianuarie) am participat în proba de bob două persoane. Aici am facut o surpriză mai mare pentru că este prima mea participare într-o astfel de probă. Împreună cu împingătoarea mea Antonia Sârbu, eu fiind pilotul echipajului, am obținut locul 10, reușind și de data aceasta să ne impunem considerabil în fața adversarelor de la Jocurile Olimpice de anul trecut. Pentru mine și echipa mea aceste rezultate sunt excelente pentru începerea carierei în bobul de două persoane”, ne-a declarat Georgeta Popescu.


15 Jan 2021 18:21 6034 vizualizari


Comentarii


  • 16.01.2021 18:54 Rammstein Felicitări !!!..dar nici un canal de sport românesc nu comentează sporturile de iarnă!!!... rușine...bine că îi dăm într-una cu pușcăriașii din Pipera și mafia lor de escroci..
  • 16.01.2021 14:01 Emanoil Radu Rezultate remarcabile ! Georgeta face încă odată cinste României și micii urbe din care face parte !
439 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
322 vizualizari 20 Jul 2024 20:54 Andreea Lungu a câștigat un nou titlu de campioană națională la aruncarea discului, categoria sub 23 ani

Andreea Lungu a câștigat un nou titlu de campioană națională la aruncarea discului, categoria sub 23 ani

La Craiova, pe Stadionul ”Nicolae Mărășescu”, au loc în acest week-end finalele Campionatului Național de Atletism pentru sportivi sub 23 ani. Pe lista de start în proba feminină de aruncarea discului s-a aflat și Andreea Lungu, antrenor Mihaela Marin, în prezent legitimată la CSM București, dar fostă componentă a CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

citeste mai mult
347 vizualizari 20 Jul 2024 17:59 Amical. Voința Vărbilău - CS Câmpina 1-5

Amical. Voința Vărbilău - CS Câmpina 1-5

Primul amical verii pentru CS Câmpina a avut loc sâmbătă după-amiază la Vărbilău, acolo unde elevii lui Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu a întâlnit formația locală, CS Vărbilău.

citeste mai mult
2201 vizualizari 20 Jul 2024 16:15 A încetat din viață fostul arbitru Constantin Găman, din Provița de Jos

A încetat din viață fostul arbitru Constantin Găman, din Provița de Jos

Veste șocantă pentru lumea arbitrajului prahovean - a încetat din viață fostul arbitru Constantin Găman, din Provița de Jos.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV