Câmpineanca Georgeta Popescu a participat, la Innsbruck, la primele ei competiții de seniori, iar rezultatele au fost foarte bune

Sport (Categoria articolului)

În ianuarie anul trecut, câmpineanca Georgeta Popescu scria istorie pentru Câmpina, pentru România, pentru olimpismul mondial, fiind prima câștigătoare a probei de monobob la Jocurile Olimpice de Tineret, care s-au desfășurat la Lausanne, în Elveția.

Sezonul de iarnă 2020-2021 a început ceva mai greu pentru Georgeta Popescu. Acum, la Innsbruck, în Austria, câmpineanca noastră a participat la primele ei competiții de seniori la monobob și bob două persoane.
”Ieri (n.n. - joi, 14 ianuarie) am avut concurs de monobob feminin. Prima mea etapa de Cupa Europei din carieră. M-am clasat pe locul 6. Un loc bun pentru mine având adversare mult mai mari și mai experimentate, iar în plus mă bucur că am reușit să îmi susțin valoarea în fața adversarelor mele de la Jocurile Olimpice. Astăzi (n.n - vineri, 15 ianuarie) am participat în proba de bob două persoane. Aici am facut o surpriză mai mare pentru că este prima mea participare într-o astfel de probă. Împreună cu împingătoarea mea Antonia Sârbu, eu fiind pilotul echipajului, am obținut locul 10, reușind și de data aceasta să ne impunem considerabil în fața adversarelor de la Jocurile Olimpice de anul trecut. Pentru mine și echipa mea aceste rezultate sunt excelente pentru începerea carierei în bobul de două persoane”, ne-a declarat Georgeta Popescu.

4347 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emanoil Radu 16.01.2021 14:01 Rezultate remarcabile ! Georgeta face încă odată cinste României și micii urbe din care face parte !
  • Rammstein 16.01.2021 18:54 Felicitări !!!..dar nici un canal de sport românesc nu comentează sporturile de iarnă!!!... rușine...bine că îi dăm într-una cu pușcăriașii din Pipera și mafia lor de escroci..

Sport

2313 vizualizari
26 feb. 2021 21:18

Marius Vasile (CSS ”Istrati” Câmpina), campion național la aruncarea greutății, categoria sub 20 ani, cu un nou record personal

După ce a participat la Sofia, la Balcaniada pentru sportivi sub 20 ani, unde s-a clasat pe un meritoriu loc 4, cu un nou record personal, Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, a obținut vineri după-amiază titlul național în proba de aruncarea greutății la categoria sub 20 ani. Marius Vasile și-a depășit din nou propriul record cu zece centimetri, aruncând de această dată la 17,35m, cu peste doi metri față de ceilalți ocupanți ai podiumului.

3443 vizualizari
22 feb. 2021 21:18

Poienarul Iulian Alexe, șase medalii la Naționalele de atletism pentru veterani

Câmpina s-a remarcat la finalele Campionatului Național de Atletism pentru Veterani, desfășurate week-end-ul trecut în Capitală, prin Viorel Savu, câștigător al probei de aruncarea greutății (detalii, aici). Un alt participant constant la asemenea competiții, Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, s-a întors de la București cu nu mai puțin de șase medalii, dintre care patru de aur și două de argint, toate câștigate în întreceri la categoria 60 ani.

Alte stiri recente

1748 vizualizari
26 feb. 2021 21:35

Agenții Poliției Locale Câmpina au continuat activitățile de fluidizare a traficului în zona centrală, la finalul săptămânii

Pentru a doua săptămână consecutiv, vineri, 26 februarie 2021, agenții Poliției Locale, în colaborare cu cei de la Poliția Municipiului Câmpina, au acționat pentru fluidizarea traficului rutier pe Strada Republicii, în zona Pieței Centrale, o zonă aglomerată în special la sfârșit de săptămână.

2754 vizualizari
26 feb. 2021 21:29

De ”Ziua meseriilor”, elevi de la școlile gimnaziale din Câmpina au vizitat Liceul Tehnologic Energetic

Pe 11 martie se sărbătorește ”Ziua meseriilor”, iar până atunci, prin inspectoratele școlare județene, în diverse licee din țară au loc acțiuni de promovare a învățământului profesional în rândul elevilor din clasa a VIII-a. O astfel de acțiune a avut loc vineri, 26 februarie 2021, la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina, elevilor de la școlile gimnaziale ”Ion Câmpineanu”, ”B.P. Hasdeu” și Școala Centrală, însoțiți de diriginții lor, fiindu-le prezentate avantajele învățământului tehnic și profesional.