Câmpina găzduiește Cupa ”1 Iunie” la fotbal pentru copii. Evenimentul are loc sâmbătă, 5 iunie 2021

Sport (Categoria articolului)

UPDATE - Ținând cont de prognoza meteorologică, organziatorii au decis amânarea turneului pentru duminică, 6 iunie.
Clubul Sportul Câmpina va organiza sâmbătă, 5 iunie 2021, cu începere de la ora 9.30, ediția a II-a a Cupei ”1 Iunie” la fotbal pentru copii, competiția fiind deschisă pentru categoriile de vârstă cuprinse între 4 și 12 ani.

Prima ediție a acestei competiții a avut loc în anul 2019, anul trecut, în 2020, nefiind posibilă desfășurarea unei noi ediții din cauza pandemiei de coronavirus. Acum, la ediția 2021, după cum ne-a precizat Mărgărint ”Mara” Ciobotaru, președintele Clubului Sportul Câmpina, la competiție vor participa echipe de copii din localitățile Valea Doftanei, Comarnic, Breaza, Provița de Sus și, bineînțeles, gazdele de la Sportul Câmpina. 
Pentru fiecare echipă este pregătită câte o surpriză, astfel încât, indiferent de rezultatul de pe teren, fiecare copil participant la această competiție să se simtă un învingător. Partidele vor avea loc pe Stadionul ”Rafinăriei”. De asemenea, având în vedere relaxarea măsurilor de protecție sanitară, accesul publicului este permis la stadion.

3563 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1938 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2751 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

Alte stiri recente

379 vizualizari
29 iun. 2022 11:10

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează ECONOMIST / CONTABIL

Societate comercială cu sediul în Câmpina (telefon 0244.375.277; fax 0244.373.077) angajează economist / contabil.

264 vizualizari
29 iun. 2022 09:08

Un modul de prim-ajutor a fost amplasat în centrul Câmpinei, în pasajul de la ceas, funcțional în perioadele caniculare

Având în vedere temperaturile ridicate anunțate pentru aceste zile și la Câmpina și având în vedere faptul că pentru întreaga lună iulie s-au anunțat fenomene extreme (caniculă, alternând cu vijelii și ploi torențiale), Primăria municipiului a instalat în Pasajul de la Ceas un modul de prim-ajutor. Trecătorii se pot opri aici pentru a se răcori și odihni puțin, pentru a bea apă sau pentru a cere ajutor în cazul în care nu se simt bine.