Flori de ciocolată, de Dragobete, din partea PNL Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În tradiția românească, Dragobetele înseamnă începutul primăverii și este una dintre sărbătorile frumoase ale poporului nostru - sărbătoarea iubirii. Anul acesta, PNL Câmpina a dorit să marcheze Dragobetele printr-un dar simbolic oferit cuplurilor și nu numai. Pentru că "PNL iubește românește".

"Pentru că dragostea este întotdeauna cel mai frumos cadou, am dorit ca de Dragobete să ne exprimăm sentimentele noastre pentru câmpineni, oamenii în mijlocul cărora trăim în fiecare zi. Ei sunt comunitatea noastră, familia noastră, prietenii noștri. Sunt multe probleme în viața cotidiană, care uneori pot părea copleșitoare, de aceea ne-am gândit că o floare de ciocolată și un gând sincer îi pot bucura pe oameni. Împreună cu colegii mei, am dorit să sărbătorim astfel Dragobetele, pentru că PNL iubește românește", ne-a declarat președintele PNL Câmpina, Marian Nistor.  

3661 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Flori 25.02.2022 06:42 Un gest foarte frumos...
  • Ionuț Oprea 25.02.2022 07:58 Un gest frumos
  • Ioana Maria 25.02.2022 15:23 PNL Iubeste romaneste si iubeste bine!!!

Actualitate

1577 vizualizari
02 oct. 2023 11:38

Fostul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Faptele s-au prescris...

1 comentarii

Ceea ce era de așteptat, iată că s-a întâmplat. Fostul primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Tribunalul Prahova a dispus încetarea procesului pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și abuz în serviciu ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. Era de așteptat să se ajungă la acest lucru în condițiile în care vorbim de un proces început în toamna lui 2017, deci în urmă cu șase ani, care a avut zeci de amânări ale cauzei, care a fost reluat de la administrarea probelor după promovarea judecătorului și care a avut, anul acesta, nu mai puțin de zece amânări ale pronunțării sentinței.

1717 vizualizari
01 oct. 2023 09:07

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

2 comentarii

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

Alte stiri recente

233 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

437 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.