Aproape o treime din scrisorile trimise de primar câmpinenilor s-au întors la Primărie

Actualitate (Categoria articolului)

Aproximativ 6.000 lei tipărirea și 13.000 lei distribuția, deci aproape 20.000 lei - atât au costat în acest an scrisorile trimise câmpinenilor de primarul Horia Tiseanu. Acele scrisori de început de an, prin care sunt prezentate realizările administrației locale și proiectele de viitor. Numai că, din păcate, pe bani publici, Primăria s-a făcut din nou de râs. Din cele 13.000 de scrisori trimise populației, în jur de 4.000 s-au întors la expeditor.

Scrisorile au fost distribuite prin Total Post, iar angajații acestei firme s-au aflat într-o situație de-a dreptul ridicolă și jenantă, în unele cazuri, având în vedere că nu distribuiau corespondență de la orice expeditor, ci chiar de la Primăria Câmpina, o instituție care, se presupune, are date corecte despre populația orașului. Eroare. Printre destinatari se aflau foarte multe persoane decedate de ani de zile și familii care s-au mutat din localitate. În plus, foarte multe adrese erau greșite, iar altele incomplete (de genul, Ion Popescu - Câmpina și atât). Și astfel, aproape 4.000 de scrisori au rămas netrimise. 
De obicei, datele destinatarilor sunt furnizate de Direcția Economică din cadrul Primăriei Câmpina, pentru că, împreună cu scrisoarea primarului, erau trimise și înștiințările de plată a impozitelor locale. Anul acesta nu s-a mai întâmplat așa "din cauza modificărilor impuse de Codul de Procedură Fiscală care prevede, pentru anumite categorii de contribuabili, depunerea de noi declarații", după cum informează chiar Primăria Câmpina, iar scrisoarea fost trimisă fără înștiințarea privind plata impozitelor. Este foarte probabil ca Primăria să fi luat datele populației din listele electorale neactualizate, dar oricare ar fi fost sursa (Direcția Economică sau listele electorale) sunt inadmisibile asemenea erori cu privire la populația municipiului.

4922 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dorina 30.03.2016 11:37 O mare porcarie! Pe banii noștri!
  • unu,doi 30.03.2016 20:04 Astea sunt realizari importante d-le primar,infratirea cu nu stiu ce comuna din Moldova,cursuri egalitate de sanse,cui ii folosesc toate astea?Dv.mergeti spre Banesti cu masina dar spre Voila de cand n-ati mai mers,sa simtiti ca mergeti pe calea ferata.Va rugam d-le primar sa nu mai ne cheltuiti banii pe prostii,asfaltati odata drumurile astea forestiere.
  • Adrian Marinescu 30.03.2016 20:40 Ar fi utila o informatie,in care sa se precizeze daca in acest deceniu se va reabilita imobilul situat in str Lt Col Erou Prescu Adian nr 4,respectiv fostul Camin Energetic.Nu de altceva,dar cred,ca in acest mandat sigur nu se va rezolva nimic.
  • Georges vasile 01.04.2016 14:48 Asta arata clar disperarea unui primar RATAT, ce a distrus un oras dupa chipul si asemanrea lui.Se agata ca inecatul de un pai iar orasul arata zdrente.Asa cum se vede tot ce functioneaza e sistemul mafiot INTEGRAT,unde DNA-ul nu reuseste decat sa mai intarzie fenomenul,nicidecum sa stopeze marea FRAUDA nationala.

Actualitate

5098 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

3007 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

408 vizualizari
29 feb. 2020 12:49

Cupa României, faza județeană, 16-imi de finală. Rezultate

Sâmbătă și duminică au loc partidele din 16-imile de finală ale fazei județene a Cupei României, fază din care au intrat în competiție și echipele din primul eșalon valoric județean. Primele două partide s-au disputat sâmbătă dimineață, celelate jocuri fiind programate în această după-amiază și mâine dimineață.

689 vizualizari
29 feb. 2020 10:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.