Protecția Consumatorului, în control prin Câmpina. Nereguli depistate la magazine, dar și la locurile de joacă pentru copii

Social (Categoria articolului)

O amplă acțiune de control a inspectorilor de la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor a avut loc astăzi în municipiul Câmpina. Echipele de control au fost coordonate de președintele ANPC, Horia Constantinescu.

Au fost verificați mai mulți agenți economici din Piața Centrală, Bigul Mic și zonele adiacente, în unele cazuri fiind dispusă chiar măsura opririi temporare a comercializării de produse către consumatori. Au fost avuți în vedere în special agenții economici care comercializează produse alimentare. A fost un adevărat haos astăzi în zona menționată. Când au aflat de controlul inspectorilor de la Protecția Consumatorilor, unele magazine de carne și produse din carne s-au închis brusc.
O altă temă a inspectorilor ANPC a fost verificarea locurilor de joacă din municipiu. Au fost descoperite unele nereguli care trebuie remediate urgent la locurile de joacă situate în parcurile de pe Erupției, Orizontului, Victoriei, Bucea, Turnătorie, Aleea Rozelor, Lacul Bisericii și Lacul Curiacul, Mioriței, Pram, Rezervoarelor, Progresului, locul de joacă de pe Bulevardul Carol I (ieșirea spre Cornu), cel de la Grădinița nr. 5 și de la Grădinița “Iulia Hasdeu”. Inspectorii au constatat că există piese lipsă sau obiecte deteriorate, care pot pune în pericol siguranța copiilor. Unele dintre ele au fost închise de Primărie până la remedierea deficiențelor.
Vom reveni cu o situație completă a verificărilor efectuate de inspectorii ANPC și cu sancțiunile care au fost aplicate.

7412 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Glodeanu Liviu 07.09.2022 19:53 Nu ar strica să ”vizitați” și Penny. Laptele acrit înainte de termenul de valabilitate(7 zile), ouăle(spargeți 3-4 dintr-un cofrag!) și pestele congelat !!!
  • Ionuț Popescu 07.09.2022 20:39 Sau Lidl și Kaufland. Mai spre seara la legume și fructe se vând putregaiuri la pret întreg.
  • Baciu Daniela 08.09.2022 12:13 Bravoooo. Ficitari ANPC
  • Ciuciu Melinda 16.11.2022 17:52 Nereguli mari la un cabinet stomatologic din Câmpina. Acesta este în spatele Bcr

Social

1565 vizualizari
25 feb. 2024 10:16

La Câmpina, Fundația Zamolxes a deschis Academia STEAM, o șansă pentru viitorul multor tineri

Centrul pentru Tineret Zamolxes din Câmpina a fost gazda deschiderii Academiei STEAM.

1325 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.