Protecția Consumatorului, în control prin Câmpina. Nereguli depistate la magazine, dar și la locurile de joacă pentru copii

Social (Categoria articolului)

O amplă acțiune de control a inspectorilor de la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor a avut loc astăzi în municipiul Câmpina. Echipele de control au fost coordonate de președintele ANPC, Horia Constantinescu.

Au fost verificați mai mulți agenți economici din Piața Centrală, Bigul Mic și zonele adiacente, în unele cazuri fiind dispusă chiar măsura opririi temporare a comercializării de produse către consumatori. Au fost avuți în vedere în special agenții economici care comercializează produse alimentare. A fost un adevărat haos astăzi în zona menționată. Când au aflat de controlul inspectorilor de la Protecția Consumatorilor, unele magazine de carne și produse din carne s-au închis brusc.
O altă temă a inspectorilor ANPC a fost verificarea locurilor de joacă din municipiu. Au fost descoperite unele nereguli care trebuie remediate urgent la locurile de joacă situate în parcurile de pe Erupției, Orizontului, Victoriei, Bucea, Turnătorie, Aleea Rozelor, Lacul Bisericii și Lacul Curiacul, Mioriței, Pram, Rezervoarelor, Progresului, locul de joacă de pe Bulevardul Carol I (ieșirea spre Cornu), cel de la Grădinița nr. 5 și de la Grădinița “Iulia Hasdeu”. Inspectorii au constatat că există piese lipsă sau obiecte deteriorate, care pot pune în pericol siguranța copiilor. Unele dintre ele au fost închise de Primărie până la remedierea deficiențelor.
Vom reveni cu o situație completă a verificărilor efectuate de inspectorii ANPC și cu sancțiunile care au fost aplicate.

6851 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Glodeanu Liviu 07.09.2022 19:53 Nu ar strica să ”vizitați” și Penny. Laptele acrit înainte de termenul de valabilitate(7 zile), ouăle(spargeți 3-4 dintr-un cofrag!) și pestele congelat !!!
  • Ionuț Popescu 07.09.2022 20:39 Sau Lidl și Kaufland. Mai spre seara la legume și fructe se vând putregaiuri la pret întreg.
  • Baciu Daniela 08.09.2022 12:13 Bravoooo. Ficitari ANPC
  • Ciuciu Melinda 16.11.2022 17:52 Nereguli mari la un cabinet stomatologic din Câmpina. Acesta este în spatele Bcr

Social

1011 vizualizari
27 mar. 2023 18:28

27 de persoane și-au găsit un loc de muncă la Târgul Joburilor de lângă casă, organizat sâmbătă la Câmpina

Peste 130 de câmpineni interesați de un loc de muncă au discutat cu angajatorii locali și 27 dintre aceștia și-au găsit un job sâmbătă, 25 martie 2023, în cadrul Târgului Joburilor de lângă casă, eveniment organizat de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel, prin inițiativa Cumpără de lângă casă.

4733 vizualizari
26 mar. 2023 16:54

34 de angajatori la prima ediție a Târgului Joburilor de lângă casă, organizat la Câmpina

Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel, prin platforma Cumpără de lângă casă, a organizat la Câmpina prima ediție a Târgului Joburilor de lângă casă.

Alte stiri recente

143 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1274 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.