Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Viitorul Cosminele - Sportul Câmpina 1-0

Sport (Categoria articolului)

În etapa a 5-a din Superliga B1 Prahova, Seria Nord, Sportul Câmpina a avut o deplasare dificilă la Cosminele, acolo unde a întâlnit formația locală, Viitorul.

A fost un meci cu mult peste nivelul acestui eșalon. Au fost o sumedenie de ocazii la ambele porți, cele mai clare aparținând câmpinenilor, inclusiv o bară, în prima repriză. În cele din urmă, cu zece minute înainte de final, arbitrul Bogdan Ciocoiu a dictat o lovitură de pedeapsă în favoarea gazdelor, pe care aceștia au transformat-o și... 1-0 a fost scorul final, la capătul unui joc în care niciuna dintre formații nu merita să piardă.
Antrenorul Marius Pălăncianu a trimis în teren următoarea formulă de joc: S. Petre - Stanciu, G. Radu, Rădulescu, Țigănuș, Bunea, Biro, Coman, Voicu, I. Vintilă, Corneanu. Au mai jucat: Buzilă, Ioniță, Pop, Basma și D. Petre.
După cinci etape în acest eșalon, Sportul Câmpina ocupă locul 3 cu 9 puncte. Runda viitoare, duminică, 1 octombrie, elevii lui Marius Pălăncianu vor juca pe teren propriu în fața formației CS Cornu II.

909 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1512 vizualizari
06 dec. 2023 17:31

Darius Coman, nou record național la 100m bras la Europenele de seniori de la Otopeni

Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, legitimat la Clubul Barracuda Câmpina, singurul câmpinean calificat la Campionatul European de Natație pentru Seniori, care se desfășoară la Otopeni, a început această prestigioasă competiție în forță, încă de la prima sa întrecere reușind să doboare recordul național la proba de 100m bras.

2863 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

3 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

Alte stiri recente

1066 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

565 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.