HidroPrahova a montat o conductă nouă la Câmpina, în zona unde, în luna august, s-a descoperit bacteria Clostridium Perfringens

Actualitate (Categoria articolului)

După cum vă informam la finalul lunii noiembrie, HidroPrahova a demarat o serie de lucrări în zona în care, în luna august a acestui an, s-a descoperit bacteria Clostridium Perfringens, cea care a generat o adevărată criză a apei potabile. Prin intermediul unui comunicat de presă remis astăzi, 7 decembrie 2021, HidroPrahova anunță că a finalizat procedurile privind punerea în siguranță a zonei din rețea unde a fost descoperită bacteria.

"Societatea HidroPrahova SA anunță finalizarea procedurilor privind punerea în siguranță a zonei din rețeaua de alimentare cu apă a municipiului Câmpina unde, în luna august 2021, a fost descoperită bacteria Clostridium Perfringens. Pentru a elimina definitiv potențialul de contaminare, HidroPrahova SA, prin intermediul Sucursalei din municipiul Câmpina, a desfășurat lucrări de amenajare a unei conducte alternative care să facă legătura între cele două rezervoare de 5.000 mc din zona Muscel și Spitalul Voila, conducta veche urmând să fie izolată, iar rezervoarele igienizate. Pentru derularea lucrărilor de cuplare a conductei nou amenajate din Drumul Taberei, HidroPrahova SA anunță că în cursul zilei de astăzi, 7 decembrie 2021, între orele 11.00-13.00, este oprită alimentarea cu apă pe străzile Calea Doftanei și Cărămidari, cu aproximativ 400 de abonați. După finalizarea acțiunii, pe măsura umplerii rețelei de distribuție, există posibilitatea ca unii abonați să resimtă lipsa de presiune a apei. Societatea HidroPrahova SA își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat și dă asigurări că reluarea furnizării apei potabile către abonații vizați de aceste lucrări se va face în cel mai scurt timp posibil, la parametrii de calitate corespunzători", se precizează în comunicatul remis de HidroPrahova.

2717 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1046 vizualizari
19 mai 2022 18:53

Ploieștean băut, prins la volan în Câmpina, înainte de 7 dimineața!

Iresponsabilitate incredibilă din partea unui ploieștean în vârstă de 57 de ani, oprit de polițiștii câmpineni în dimineața zilei de 18 mai, la ora 6.45, pe Bulevardul Carol I, pentru un control de rutină. 

1818 vizualizari
19 mai 2022 10:07

Ce au răspuns cei care au vizitat Rafinăria Câmpina la întrebarea ce își doresc în zona respectivă

Ecogen Power SRL, proprietar al imobilului “Rafinăria”, împreună cu Grupul de inițiativă “Rafinăria la prezent” aduc la cunoștința publicului rezultatul consultării cetățenilor câmpineni și nu numai, cu privire la întrebarea “Ce îmi doresc eu de la zona Rafinăriei?”

Alte stiri recente

671 vizualizari
19 mai 2022 22:32

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1737 vizualizari
19 mai 2022 08:35

Societatea MIRAS INTERNATIONAL angajează mai multe categorii de personal pentru punctul de lucru de la Bănești

Societatea MIRAS INTERNATIONAL SRL angajează, pentru punctul de lucru de la Bănești, ȘEF SECȚIE CONFECȚII MONTAJ, MECANIC ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII, LĂCĂTUȘ CONFECȚII METALICE, OPERATOR CNC, ȘOFER AUTOCAMION.