CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident pe DN1, la Bănești. Un SUV a lovit un autoturism Dacia Logan parcat și s-a răsturnat. Traficul este blocat

- Actualitate -

Accident pe DN1, la Bănești. Un SUV a lovit un autoturism Dacia Logan parcat și s-a răsturnat. Traficul este blocat

UPDATE 1- Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova a anunțat că șoferul SUV-ului are 29 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost negativ, iar accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Traficul este în continuare dirijat.
UPDATE 2 - În jurul orei 18.40, la ceva mai mult de o oră de la producerea accidentului, traficul a fost reluat în condiții normale.


Pe DN1, pe raza comunei Bănești a avut loc joi după-amiază un accident de circulație care a dus la blocarea traficului pe sensul Câmpina - Ploiești pentru mai mult timp. 

Din primele informații, un SUV a acroșat un autoturism Dacia Logan, parcat pe marginea părții carosabile și s-a răsturnat. Din declarațiile martorilor, toate persoanele implicate au ieșit singure din cele două autovehicule. ISU Prahova a mobilizat la locul accidentului un echipaj de stingere și o ambulanță, o persoană fiind asistată medical la fața locului.
Vom reveni.

(Foto - Facebook/Info Trafic Câmpina)


30 Jan 2020 17:44 7750 vizualizari


Comentarii






638 vizualizari 29 Apr 2024 08:08 Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

În perspectiva alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie, la Câmpina a fost modificată una dintre secțiile de votare. Este vorba de secția de la cantina Electroutilaj, din Strada Bobâlna, care va fi mutată la Grădinița nr. 3, din Calea Doftanei, zona Broaște (foto).

citeste mai mult
2423 vizualizari 28 Apr 2024 19:49 Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Grupul de Inițiativă Civică “Spunem NU pasajului subteran!” a venit în fața presei pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la emiterea, de către Primăria Câmpina, a două autorizații de construire, una pentru pasajul subteran și una pentru spațiul pietonal de deasupra pasajului.

citeste mai mult
1877 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2820 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV