CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni economice, valoarea prejudiciului fiind de aproape 38 milioane lei!

- Actualitate -

Percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni economice, valoarea prejudiciului fiind de aproape 38 milioane lei!

La această oră, poliţiştii din Prahova, împreună cu procurori, efectuează 34 de percheziţii la sediile unor societăţi comerciale și domiciliile unor persoane bănuite de implicarea în infracţiuni economice. De asemenea, urmează a fi puse în aplicare 27 de mandate de aducere, valoarea prejudiciului fiind de 37.950.712 lei.

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul IJP Prahova, împreună cu procurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, efectuează de la prima oră a dimineţii percheziţii la 34 de domicilii sau sedii de firmă, unde există bănuieli de evaziune fiscală şi spălare de bani. Percheziţii similare au loc şi în Bucureşti, precum și în judeţele Iaşi, Suceava şi Ilfov.
Din cercetări a reieşit, că în perioada 2012-2014, persoanele bănuite ar fi creat un circuit fiscal fictiv în vederea reducerii bazei de impozitare a sumelor datorate bugetului de stat. Concret, persoanele în cauză, prin intermediul a 20 de societăţi comerciale, ar fi efectuat retrageri de numerar prin acte comerciale care nu au avut loc în realitate. În baza facturilor emise în acest mod, bugetul de stat a fost prejudiciat cu 37.950.712 lei, constând în impozit pe profit neconstituit şi TVA dedus în mod ilegal. De asemenea, sumele de bani rulate prin circuitul fictiv şi care constituie produsul infracţiunii de spălare a banilor sunt în valoare de 117.746.750 lei. În acelaşi timp, au fost deja dispuse măsuri asiguratorii până la concurenţa prejudiciului creat, în vederea recuperării integrale a acestuia.
Vom reveni.


29 Sep 2016 09:26 6238 vizualizari


Comentarii


332 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
566 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
749 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
3143 vizualizari 18 Jul 2024 20:19 Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Nici nu se mai știe exact pentru a câta oară, Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal, situate pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între Casa Tineretului și stadionul Rafinăriei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV