CONTACT

Să-i ținem pumnii Ilincăi Alexandrescu, pe 9 iulie, la prima etapă din concursul Next Star!

- Social -

Să-i ținem pumnii Ilincăi Alexandrescu, pe 9 iulie, la prima etapă din concursul Next Star!

Ilinca Alexandrescu, din Câmpina. O minune de copil, frumos și talentat. Are 6 ani, dar pentru noi, câmpinenii, nu este o necunoscută. De trei ani o vedem la aproape toate evenimentele organizate pe plan local și la care participă micii artiști de la Clubul Copiilor. Pentru că aici, la Clubul Copiilor, Ilinca a fost descoperită și apoi "șlefuită" de profesoara de canto Ruxandra Brezeanu. După numeroase premii județene și naționale, Ilinca Alexandrescu a făcut un pas mare - a trecut cu brio de preselecțiile pentru Next Star. Iar pe 9 iulie, în studiourile Antenei 1, Ilinca intră în prima etapă a competiției, în fața celor trei jurați: Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa.

Next Star, emisiunea prezentată de Dan Negru, este cel mai longeviv talent show cu copii de la noi din țară, ajungând acum la cel de-al IX-lea sezon. Mii de copii foarte talentați se înscriu la preselecții, dar puțini sunt cei care au norocul de a merge mai departe. Ilinca Alexandrescu se numără printre cei care au trecut de preselecție. La 6 ani, ea este starul de la Câmpina, cu o prezență fermecătoare și un talent de excepție. Prima etapă a concursului nu va fi difuzată în direct la TV. Va fi înregistrată și o vom putea vedea ulterior, la o dată care urmează să fie anunțată. Dar asta nu ne împiedică să-i ținem pumnii strânși Ilincăi și să fim cu sufletul alături de ea, pe 9 iulie, la prima confruntare de la Next Star. 


03 Jul 2018 10:35 5426 vizualizari


Comentarii






1971 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1755 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4576 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1736 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV