Terenul de sport de la Grădinița nr.5 din Câmpina, o investiție de 45.000 euro, recepționată cu băltoace cu tot

Actualitate (Categoria articolului)

Un an a durat amenajarea terenului de sport de la Grădinița nr.5 din Cartierul Slobozia, din septembrie 2018 până în septembrie 2019. În octombrie, s-a făcut și recepția lucrării, a fost stabilit și afișat și un regulament de utilizare, dar cu toate acestea terenul nu a fost dat încă în folosință. Este o investiție de peste 200.000 lei fără TVA, finanțată de la bugetul local și care, după ploaie, arată ca în imagini.

Terenurile de sport sunt niște investiții necesare într-o comunitate care vrea să-i încurajeze pe copii și tineri să facă mișcare, să facă sport, să crească sănătos. Tocmai de aceea, amenajarea terenului de sport de la Grădinița 5 din Câmpina a fost privită permanent ca un lucru bun, mai ales că încă de la început administrația locală a menționat faptul că va fi un teren destinat nu doar Grădiniței nr.5, ci și copiilor și tinerilor din Cartierul Slobozia. Un teren multifuncțional, cu suprafață acrilică și cu instalație de nocturnă, deci o idee bună, aplicată, însă, deficitar. Pentru că, după ce a durat un an realizarea lui, după ce că a costat destul de mult, terenul are niște probleme, iar despre aceste probleme s-a vorbit și la ședința din 28 noiembrie a Consiliului Local Câmpina.
"Aș vrea să știu ce se întâmplă cu acest teren de sport pe care încercăm să-l amenajăm de atâta vreme. Este recepționat, nu este recepționat, când va fi dat în folosință... da, terenul arată bine, atât de bine încât atunci când plouă este plin de băltoace, ceea ce nu cred că e în regulă. Nu mai spun de copiii care se uită prin zăbrele la acel teren pe care nu îl pot folosi", a afirmat consilierul local Elena Albu.
"Terenul este gata, a fost și recepționat. Este adevărat că are niște probleme de planeitate, care ar trebui rezolvate și vom vedea ce soluție va fi găsită. Am vrut să dăm tererenul în folosință, dar avem nevoie de câteva zile cu vreme bună, pentru că vrem să facem o mică ceremonie, să aducem două echipe pentru un meci demonstrativ de baschet, să participe și copiii de la Grădinița 5, deci cât de repede se va putea, când vom avea vreme bună, vom face acolo un mic eveniment și vom da terenul în folosință", a fost răspunsul primarului Horia Tiseanu.
Cu alte cuvinte, la nivelul Primăriei Câmpina se știa de problemele de planeitate ale terenului de sport, dar cu toate acestea s-a făcut recepția investiției și s-a semnat procesul-verbal. Și nu răspunde nimeni pentru asta. Și nici nu a remediat nimeni deficiențele. Iar terenul nu a fost dat în folosință pentru că nu a fost vreme bună să fie inaugurat. Câmpina anului 2019...

3553 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 03.12.2019 22:44 Iar tu faci o mică ceremonie! Patologic.
  • Cristi Arghir 04.12.2019 15:05 Orice teren de sport se întreține . Planeitatea este in limitele admisibile pentru platforme . Dupa ploaie este normal sa apară si zone cu apa.o panta prea mare face ca terenul de sport să fie impracticabil .foarte bine - bravo Domn Primar.
  • Teren 04.12.2019 15:10 La banii astia 45mii ?maruntis vedeti parcul de la soldat.Care receptie ?spalare pe maini, cine e prost pe bani publici sa intre la apa ?Ba esti prost?Nu s-a nascut primarul ce ia atitudine responsabila.Doar spalare de bani si gainareala.
  • Elev :) 04.12.2019 19:28 Teren de sport de 45 000 de euro pentru niste mucosi de gradinita, iar la liceul Forestier este un teren jalnic si suntem obligati sa platim in fiecare semestru bani pentru a imbunatati conditiile care oricum sunt jalnice. :) Mobilier, bai, parchet, usi. Aceste conditii ar trebui imbunatatite din fondurile primariei nu ale parintilor.

Actualitate

1326 vizualizari
27 mai 2020 20:11

La Poiana Câmpina continuă dezinfecția scărilor de bloc și a platformelor de gunoi

În comuna Poiana Câmpina a avut loc marți seară o nouă acțiune de dezinfecție la cele 21 de scări de la blocurile din localitate și la platformele de gunoi din vecinătatea blocurilor. De această dată, dezinfecția a fost realizată de viceprimarul Sergiu Constanda și consilierul local Aurel Pătrănoiu, acțiunea fiind coordonată de șefa Serviciului pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Poiana, Ana Maria Goran.

2457 vizualizari
27 mai 2020 10:38

Lucrările la puntea pietonală de peste râul Doftana, între Câmpina și Bănești, se apropie de final

2 comentarii

Lucrările la puntea pietonală de peste râul Doftana au început în toamna anului trecut și sunt finanțate în baza unui parteneriat încheiat între Consiliul Județean Prahova, Consiliul Local Bănești și Consiliul Local Câmpina. Firma executantă este Le Grand G&G din Câmpina (câștigătoarea licitației organizate de Primăria Bănești), iar valoarea contractului este de 1.512.341 lei fără TVA.

Alte stiri recente

11 vizualizari
28 mai 2020 10:13

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2014 vizualizari
27 mai 2020 17:02

Reacție extrem de dură a PSD Câmpina la acuzele aduse de PNL și PMP în legătură cu proiectul privind locuințele sociale pentru romi

5 comentarii

Organizațiile locale ale PNL și PMP au transmis presei, marți, un comunicat comun prin care îi acuză pe consilierii PSD Câmpina de boicot, având în vedere absența acestora de la ședința extraordinară a Consiliului Local din data de 18 mai 2020. Pe ordinea de zi a ședinței respective se afla un proiect privind un teren de pe Strada Petrolistului, acolo unde Primăria dorește să construiască, după accesarea unor fonduri europene, un bloc pentru familiile de romi din zonele considerate marginalizate. Detalii - Cum a ajuns proiectul privind blocurile pentru romi o miză politică atât de mare, încât să scoată PNL și PMP Câmpina din "izolare"