Terenul de sport de la Grădinița nr.5 din Câmpina, o investiție de 45.000 euro, recepționată cu băltoace cu tot

Actualitate (Categoria articolului)

Un an a durat amenajarea terenului de sport de la Grădinița nr.5 din Cartierul Slobozia, din septembrie 2018 până în septembrie 2019. În octombrie, s-a făcut și recepția lucrării, a fost stabilit și afișat și un regulament de utilizare, dar cu toate acestea terenul nu a fost dat încă în folosință. Este o investiție de peste 200.000 lei fără TVA, finanțată de la bugetul local și care, după ploaie, arată ca în imagini.

Terenurile de sport sunt niște investiții necesare într-o comunitate care vrea să-i încurajeze pe copii și tineri să facă mișcare, să facă sport, să crească sănătos. Tocmai de aceea, amenajarea terenului de sport de la Grădinița 5 din Câmpina a fost privită permanent ca un lucru bun, mai ales că încă de la început administrația locală a menționat faptul că va fi un teren destinat nu doar Grădiniței nr.5, ci și copiilor și tinerilor din Cartierul Slobozia. Un teren multifuncțional, cu suprafață acrilică și cu instalație de nocturnă, deci o idee bună, aplicată, însă, deficitar. Pentru că, după ce a durat un an realizarea lui, după ce că a costat destul de mult, terenul are niște probleme, iar despre aceste probleme s-a vorbit și la ședința din 28 noiembrie a Consiliului Local Câmpina.
"Aș vrea să știu ce se întâmplă cu acest teren de sport pe care încercăm să-l amenajăm de atâta vreme. Este recepționat, nu este recepționat, când va fi dat în folosință... da, terenul arată bine, atât de bine încât atunci când plouă este plin de băltoace, ceea ce nu cred că e în regulă. Nu mai spun de copiii care se uită prin zăbrele la acel teren pe care nu îl pot folosi", a afirmat consilierul local Elena Albu.
"Terenul este gata, a fost și recepționat. Este adevărat că are niște probleme de planeitate, care ar trebui rezolvate și vom vedea ce soluție va fi găsită. Am vrut să dăm tererenul în folosință, dar avem nevoie de câteva zile cu vreme bună, pentru că vrem să facem o mică ceremonie, să aducem două echipe pentru un meci demonstrativ de baschet, să participe și copiii de la Grădinița 5, deci cât de repede se va putea, când vom avea vreme bună, vom face acolo un mic eveniment și vom da terenul în folosință", a fost răspunsul primarului Horia Tiseanu.
Cu alte cuvinte, la nivelul Primăriei Câmpina se știa de problemele de planeitate ale terenului de sport, dar cu toate acestea s-a făcut recepția investiției și s-a semnat procesul-verbal. Și nu răspunde nimeni pentru asta. Și nici nu a remediat nimeni deficiențele. Iar terenul nu a fost dat în folosință pentru că nu a fost vreme bună să fie inaugurat. Câmpina anului 2019...

2932 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 03.12.2019 22:44 Iar tu faci o mică ceremonie! Patologic.
  • Cristi Arghir 04.12.2019 15:05 Orice teren de sport se întreține . Planeitatea este in limitele admisibile pentru platforme . Dupa ploaie este normal sa apară si zone cu apa.o panta prea mare face ca terenul de sport să fie impracticabil .foarte bine - bravo Domn Primar.
  • Teren 04.12.2019 15:10 La banii astia 45mii ?maruntis vedeti parcul de la soldat.Care receptie ?spalare pe maini, cine e prost pe bani publici sa intre la apa ?Ba esti prost?Nu s-a nascut primarul ce ia atitudine responsabila.Doar spalare de bani si gainareala.
  • Elev :) 04.12.2019 19:28 Teren de sport de 45 000 de euro pentru niste mucosi de gradinita, iar la liceul Forestier este un teren jalnic si suntem obligati sa platim in fiecare semestru bani pentru a imbunatati conditiile care oricum sunt jalnice. :) Mobilier, bai, parchet, usi. Aceste conditii ar trebui imbunatatite din fondurile primariei nu ale parintilor.

Actualitate

2262 vizualizari
05 dec. 2019 21:40

Julia Jianu și formația Talisman cântă la Câmpina, în noaptea de Revelion

Spectacolul de Revelion, de la Câmpina, va începe la ora 21.30 cu un mixaj muzical realizat de un DJ. La ora 22.15, pe scenă va urca Julia Jianu, fostă componentă a trupelor Exotic și Sexxy, care de mai mulți ani a ales o carieră solo. Apoi, de la ora 23.00, vor cânta Alin Oprea și formația Talisman, iar la miezul nopții, vom păși în 2020 în jocuri de lumini și lasere.

3540 vizualizari
05 dec. 2019 20:12

Dosarele X sau dosare de... DNA? Cum a ajuns la o persoană privată un teren pentru care Primăria Câmpina negocia cu proprietarul

1 comentarii

O întrebare aparent banală a consilierului Adrian Dochia, la ”Diverse”, în cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 28 noiembrie, a provocat dispute aprinse și a ridicat multe întrebări rămase fără răspuns, deocamdată. O situație parcă desprinsă din serialul ”Dosarele X”, dar care ar putea constitui obiectul unui dosar la DNA. Este vorba despre terenul pe care s-a aflat Grădina de Vară, pe Bulevardul Culturii, lângă sediul Primăriei Câmpina, un teren retrocedat foștilor proprietari în urmă cu câțiva ani, în baza Legii 10/2001. După ce au intrat în posesia terenului, proprietarii au anunțat administrația locală că sunt dispuși să-l vândă Primăriei, s-a negociat achiziționarea lui, dar, deodată, terenul a fost cumpărat de o persoană privată. O persoană despre care se spune că ar fi, de fapt, un intermediar al unui angajat din Primărie.

Alte stiri recente

5662 vizualizari
06 dec. 2019 21:35

Accident în Câmpina, la intersecția străzilor Maramureș și Ana Ipătescu. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat

Un nou accident rutier s-a produs vineri seară în municipiul Câmpina, la intersecția Străzii Maramureș cu Strada Ana Ipătescu, o intersecție unde au loc frecvent astfel de evenimente rutiere, pe fondul neacordării de prioritate.

1937 vizualizari
06 dec. 2019 20:31

Virgil Guran a fost numit consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Orban

Moș Nicolae a fost extrem de darnic cu fostul președinte al PNL Câmpina, Virgil Guran, în prezent președintele Organizației Județene Dâmbovița a PNL. I-a adus funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Ludovic Orban. Decizia de numire a fost publicată în Monitorul Oficial 982/5 decembrie 2019.