Locomotiva unui tren de marfă a luat foc în apropiere de Ploiești. Trenul transporta benzină și motorină

Actualitate (Categoria articolului)

În această dimineață, în jurul orei 5.30, pompierii militari de la ISU Prahova au fost chemați să intervină la stingerea unui incendiu puternic izbucnit la locomotiva unui tren de marfă, care circula pe ruta Brazi - Fetești. La locul incendiului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu autospeciale cu apă și spumă și un echipaj Smurd. Garnitura avea în componență 27 de vagoane încărcate cu benzină și motorină. Nicio persoană nu a fost rănită. Traficul feroviar este blocat pe firul respectiv.

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, incendiul a izbucnit la compartimentul motor, iar la sosirea pompierilor focul cuprinsese deja întreaga locomotivă. Aceasta a fost decuplată de restul garniturii și s-a intervenit la localizarea și stingerea incendiului. Intervenția a durat mai bine de o oră. Cauza preliminară a incendiului este un scurt-circuit la instalaţia electrică. Incendiul a fost lichidat, iar acum locomotiva urmează să fie transportată în Gara Ploiești Est. Traficul feroviar a fost reluat după stingerea incendiului.
(Sursa foto - ISU Prahova)

4906 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

587 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

774 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.

Alte stiri recente

647 vizualizari
03 mar. 2024 17:13

Gabriel Văcărescu, de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, vicecampion național la haptatlon, categoria sub 18 ani

Sâmbătă și duminică, s-au desfășurat, la București, Campionatele Naționale de probe combinate - heptatlon, pentru seniori, dar și tineret sub 23 ani, sub 20 ani, și juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

1577 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare: