Din 16 noiembrie, la Câmpina începe distribuirea alimentelor de la UE pentru persoanele defavorizate

Social (Categoria articolului)

În perioada 16-18 noiembrie 2022, la Câmpina se vor distribui pachetele cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD). Este vorba despre alimentele de la UE, de care beneficiază unele categorii ale populației.

Primesc acest ajutor persoanele cărora le este stabilit dreptul la venitul minim garantat acordat conform Legii 416/2001 și familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, ecordată în baza Legii 277/2010. Distribuirea se va face la Cantina Liceului Tehnologic “Constantin Istrati” din Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 45 (Căminul Petrol), după următorul program: miercuri (16 noiembrie) și joi (17 noiembrie) – între orele 8.30-16.00, iar vineri (18 noiembrie) – între orele 8.30-13.30.
În perioada menționată, beneficiază de pachetele cu alimente persoanele înscrise pe listele inițiale. În perioada 21-29 noiembrie 2022 se vor primi cereri la Serviciul de Asistență Socială din cadrul Primăriei Câmpina pentru completarea listelor suplimentare incluzând familiile aflate temporar în situații critice (victime ale calamităților), persoanele cu handicap grav sau accentuat care nu beneficiază de îngrijire în servicii sociale în regim rezidențial, persoanele aflate în situații deosebite de vulnerabilitate, precum și cele care locuiesc în așezări informale. Distribuirea produselor pentru persoanele de pe listele suplimentare se va face în perioada 12-13 decembrie 2022, în funcție de ordinea depunerii cererilor și în limita stocului disponibil. Eligibilitatea persoanelor se va stabili pe baza actelor doveditoare și a anchetei sociale.

2813 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1549 vizualizari
25 feb. 2024 10:16

La Câmpina, Fundația Zamolxes a deschis Academia STEAM, o șansă pentru viitorul multor tineri

Centrul pentru Tineret Zamolxes din Câmpina a fost gazda deschiderii Academiei STEAM, un eveniment la care a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

1325 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

Alte stiri recente

512 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

582 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.