Cupa Muscel 2019, o nouă ediție de succes. Iată câștigătorii competițiilor de baschet, fotbal și cros

Sport (Categoria articolului)

Cupa Muscel, organizată de Soceram, este singura competiție sportivă din Câmpina care reunește elevi de la toate unitățile de învățământ din municipiu, atât din ciclul gimnazial, cât și din ciclul liceal. Primele șase ediții au inclus competiții de baschet și fotbal, iar anul acesta, la cea de-a VII-a ediție, a fost inclus și crosul. Ediția 2019, desfășurată astăzi la baza sportivă din Parcul Soceram de pe platoul Muscel, a fost dedicată memoriei Jenicăi Tabacu, directorul Muzeului "B.P. Hasdeu", dispărută prematur dintre noi la sfârșitul anului trecut. Gabriel Tabacu, soțul Jenicăi Tabacu, a fost prezent la baza sportivă, pe parcursul întregii competiții.

Cupa Muscel 2019 s-a bucurat de o vreme superbă de toamnă, cu un soare generos și într-un decor frumos, în culorile specifice acestui anotimp. Proba de cros s-a dovedit o idee foarte bună, aducând la start numeroși elevi de la clasele a V-a până la a XII-a, fete și băieți, ei având de alergat distanțe de 600m, 800m și 1000m. Partidele de baschet și fotbal au fost la fel de pasionante ca la toate celelalte ediții, un impuls oferindu-l poate și premiile acordate de organizatori - 100 lei/jucător pentru locul I, 80 lei/jucător pentru locul al II-lea, 50 lei/jucător pentru locul al III-lea și 20 lei/jucător pentru mențiuni. Premii în bani s-au acordat și la cros: locul I – 100 lei, locul II – 80 lei, locul III – 50 lei și 10 mențiuni pe categorii – 20 lei.

Iată și premianții acestei ediții a Cupei Muscel, eveniment organizat de societatea Soceram Câmpina:

Cros - clasele V-VI, fete
1. Medeea Dan (Școala Centrală)
2. Bianca Morozan (Școala 3)
3. Claudia Vișan (Școala Centrală)

Cros - clasele V-VI, băieți
1. Gabriel Văcărescu (Colegiul “Grigorescu”)
2. Eduard Unguroaica (Școala „Câmpineanu”)
3. Mario Manole (Școala „Câmpineanu”)

Cros - clasele VII-VIII, fete
1. Olguța Banu (Școala “Cuza”)
2. Ioana Banu (Școala „Cuza”)
3. Adina Niță (Școala „Câmpineanu”)

Cros - clasele VII-VIII, băieți
1. Narcis Done (Școala 3)
2. Virgil Constantin (Școala “Cuza”)
3. Alexandru Nițoc (Școala „Cuza”)

Cros - liceu, fete
1. Larisa Cobeanu (Liceul Energetic)
2. Alexandra Popescu (Liceul Energetic)
3. Beatrice Bâtu (Liceul Energetic)

Cros - liceu, băieți
1. Bogdan Calancea (Liceul “Istrati”)
2. Ionuț Beighinaru (Liceul Mecanic)
3. Alexandru Mihai (Colegiul „Grigorescu”)

Baschet - gimnaziu, fete
1. Școala Gimnazială Centrală
2. Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”
3. Școala Gimnazială “Al.I. Cuza”

Baschet - gimnaziu, băieți
1. Școala Gimnazială Centrală
2. Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”
3. Școala Gimnazială “Ion Câmpineanu”

Baschet - liceu, fete
1. Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”
2. Liceul Tehnologic “Constantin Istrati”

Baschet - liceu, băieți
1. Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”
2. Colegiul Tehnic Forestier
3. Liceul Tehnologic Energetic

Fotbal - gimnaziu
1. Școala Gimnazială “B.P. Hasdeu”
2. Școala Gimnazială “Ion Câmpineanu”
3. Liceul Tehnologic Mecanic (Școala 6)

Fotbal - liceu
1. Liceul Tehnologic Energetic
2. Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”
3. Colegiul Tehnic Forestier

4977 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2266 vizualizari
13 nov. 2019 19:43

S-a găsit soluția ca HM Junior să se antreneze pe terenul sintetic de fotbal. Când se va găsi o soluție și pentru ca juniorii de la CS Câmpina să poată juca în campionat?

3 comentarii

De câțiva ani buni, Câmpina fotbalistică s-a evidențiat printr-o absență aproape totală din orice fel de competiție și printr-un conflict al orgoliilor între cluburile CS Câmpina și HM Junior Câmpina. Nu reluăm întreaga poveste cu disputele dintre cele două cluburi, la nivel de conduceri, cert este doar că, în momentul de față, am intrat într-un nou sezon fotbalistic în care echipele CS Câmpina nu joacă în nicio competiție tocmai din cauza litigiilor cu HM Junior și Asociația Județeană de Fotbal. Totuși, echipele HM Junior se antrenează acum pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, grație unei inițiative a părinților acestor copii și a unei soluții găsită împreună cu administrația locală.

2594 vizualizari
13 nov. 2019 15:13

Liga A Prahova, etapa a 14-a. Avancronici

Prologul etaperi a 14-a din Liga A, penultima a turului, pare și cel mai atractiv meci, la Boldești, întâlnind-se Petrolistul Boldești și CS Păulești. Iată programul, scurte avancronici și delegările arbitrilor și observatorilor:

Alte stiri recente

572 vizualizari
14 nov. 2019 22:18

Primăria Câmpina a solicitat 400.000 lei Guvernului României pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare

”400.000 de lei este suma pe care am solicitat-o Guvernului României pentru o viitoare rectificare bugetară. Am solicitat această sumă pentru cheltuieli de funcționare, chiar dacă probabil vom încheia anul cu un ușor excedent, pentru că este foarte greu să închei un buget pe zero. Totuși, în cazul în care nu vom primi acești bani, noi mai avem niște mici rezerve pe la investiții, de 100.000, 200.000, 300.000 lei pe la câteva poziții, la care putem apela la sfârșitul anului, astfel încât să asigurăm total cheltuielile de funcționare”, a afirmat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PNL. (video)

404 vizualizari
14 nov. 2019 21:50

Deputatul Răzvan Prișcă și președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, au mulțumit electoratului pentru votul din primul tur al prezidențialelor

Candidatul PNL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, președintele în exercițiu, a câștigat detașat primul tur al scrutinului electoral atât la nivelul județului Prahova, cât și în Câmpina - în toate cele 23 secții de vot. La Câmpina, Iohannis a obținut 36,95% din voturi, iar în Prahova - 38,70%. Astăzi, liberalii câmpineni au organizat o conferință de presă pentru a vorbi despre rezultatele primului tur al prezidențialelor, la conferință participând, alături de președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, deputatul PNL Răzvan Prișcă.