Patru clasări pe podium pentru sportivii de la Lido Câmpina la Memorialul "Robert Bucă", la motocros și endurocros, de la Moreni

Sport (Categoria articolului)

La Moreni, pe traseul amenajat la marginea orașului a avut loc astăzi, sâmbătă, 20 octombrie, ediția 2018 a Memorialului "Robert Bucă" la motocros și endurocros, competiție care a reunit numeroși sportivi, în special de la cluburile din zonă.

Clubul Sportiv Lido Câmpina, condus de fostul mare campion la motocros, Cătălin Duță, a fost prezent cu mai mulți sportivi, care au reușit să se claseze de patru ori pe podium, inclusiv pe cea mai înaltă treaptă a sa. Astfel, la motocros, sportivii de la Lido Câmpina au obținut următoarele rezultate:
Sebastian Strechioiu - locul 1, categoria veterani
Marcel Vișoiu - locul 2, categoria veterani
Eduard Badea - locul 3, clasa 50 cmc (Eduard este băiatul lui Adrian Badea și s-a aflat la prima sa competiție)
Adrian Badea - locul 4, categoria amatori.
La endurocros, Lido Câmpina a fost reprezentată de trei sportivi:
Adrian Badea - locul 3, clasa A
Constantin Dobre - locul 5, amatori
Andrei Jinga - locul 6, clasa B.

7306 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

324 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1328 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

280 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1202 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.