Patru clasări pe podium pentru sportivii de la Lido Câmpina la Memorialul "Robert Bucă", la motocros și endurocros, de la Moreni

Sport (Categoria articolului)

La Moreni, pe traseul amenajat la marginea orașului a avut loc astăzi, sâmbătă, 20 octombrie, ediția 2018 a Memorialului "Robert Bucă" la motocros și endurocros, competiție care a reunit numeroși sportivi, în special de la cluburile din zonă.

Clubul Sportiv Lido Câmpina, condus de fostul mare campion la motocros, Cătălin Duță, a fost prezent cu mai mulți sportivi, care au reușit să se claseze de patru ori pe podium, inclusiv pe cea mai înaltă treaptă a sa. Astfel, la motocros, sportivii de la Lido Câmpina au obținut următoarele rezultate:
Sebastian Strechioiu - locul 1, categoria veterani
Marcel Vișoiu - locul 2, categoria veterani
Eduard Badea - locul 3, clasa 50 cmc (Eduard este băiatul lui Adrian Badea și s-a aflat la prima sa competiție)
Adrian Badea - locul 4, categoria amatori.
La endurocros, Lido Câmpina a fost reprezentată de trei sportivi:
Adrian Badea - locul 3, clasa A
Constantin Dobre - locul 5, amatori
Andrei Jinga - locul 6, clasa B.

5280 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3211 vizualizari
21 apr. 2019 12:51

Liga A Prahova, etapa a 23-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a început etapa a 23-a din Liga A Prahova cu partida de la Boldești, dintre Petrolistul și CS Cornu. Cele mai multe meciuri s-au disputat sâmbătă după-amiază, runda încheindu-se duminică. Gazdele s-au impus doar în două partide, la Păulești și Brebu, într-o etapă în care s-au marcat 21 de goluri. Iată rezultatele complete și clasamentul la zi:

2211 vizualizari
18 apr. 2019 19:14

Liga A Prahova, etapa a 23-a. Avancronici și delegări

După partidele din optimile de finală ale fazei județene din Cupa României, Liga A revine cu meciurile etapei a 23-a. Iată programul etapei cu scurte avancronici și cu delegările arbitrilor și observatorilor:

Alte stiri recente

22 vizualizari
22 apr. 2019 09:13

Școala Centrală Câmpina, locul I la faza naționala a concursului "Made for Europa", un fel de olimpiadă a proiectelor finanțate prin programe europene

Am scris despre proiectul Școlii Centrale Câmpina atunci când echipa de proiect a câștigat faza județeană a concursului național "Made for Europa" și s-a calificat la faza națională. Ei bine, avem bucuria să vă anunțăm că la etapa națională, desfășurată la Cluj-Napoca, în perioada 18-21 aprilie 2019, Școala Centrală a obținut locul I. 

135 vizualizari
22 apr. 2019 08:12

La Câmpina, întotdeauna altul e de vină. Primarul, niciodată...

Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, a demonstrat și la dezbaterea publică pe tema bugetului local că este adeptul politicii "întotdeauna, altul e de vină". Persoana care ocupă cea mai înaltă funcție din administrația locală câmpineană de 15 ani încoace a folosit dezbaterea pe tema bugetului local ca pe un nou prilej de a arunca în toate direcțiile cu acuze, mai fine sau mai brutale, dar toate demonstrând același principiu al politicii sale - "întotdeauna, dar întotdeauna, altul e de vină".