Flori, cântece și poezie pentru pensionarele din Câmpina cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

Social (Categoria articolului)

A devenit o tradiție ca Ziua Internațională a Femeii să fie sărbătorită și la Clubul Pensionarilor din Câmpina, anul acesta evenimentul desfășurându-se pe 6 martie, în sala mică a Casei Tineretului. Organizatorii (Primăria Câmpina și Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor) și-au dorit ceva diferit de anii precedenți, au schimbat locația, au pregătit mai multe momente artistice, au încercat să le ofere pensionarelor o sărbătoare frumoasă, cu cântec, poezie și multe flori.

În debutul acțiunii s-au adresat sărbătoritelor primarul Horia Tiseanu și președintele CAR Pensionari Câmpina, Marian Niculescu. A surprins - sau poate nu - că primarul Horia Tiseanu nu s-a putut abține să nu facă o serie de afirmații în strânsă legătură cu apropiatele alegeri locale. (video) Poate că ar fi prea mult spus că a folosit prilejul pentru propriul interes electoral, dar la experiența sa politică, administrativă și, până la urmă, de viață, ar fi fost de așteptat să evite o astfel de asociere între un eveniment finanțat din bani publici și apropiata campanie electorală.
Partea artistică a evenimentului a schimbat radical atmosfera - poetul Mircea Teculescu a citit din propriile creații, Grupul ”Mugurași de primăvară” (profesor coordonator Alice Botoacă) a intepretat câteva cântece frumoase, tânăra solistă Valentina Ivan a impresionat publicul cu o melodie emoționantă ”Mulțumesc, iubită mamă” (versuri Corneliu Vadim Tudor, muzica Marian Nistor), iar Ștefan Alexandru Sașa a încheiat evenimentul într-o notă veselă, cu câteva epigrame și catrene dedicate femeii. (video)
Alături de primarul Horia Tiseanu, la acțiunea de vineri s-au aflat consilierii locali Viorel Bondoc și Enache Dragomir, consilierul personal al primarului - Marian Dulă (toți trei membri în Comitetul Director al Clubului Pensionarilor).

3805 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2708 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

2 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.

4742 vizualizari
24 ian. 2021 19:00

Consiliul Local Câmpina îi va acorda lui Paolo Gozzo, post-mortem, titlul de "Cetățean de onoare al municipiului"

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, 28 ianuarie 2021, a Consiliului Local Câmpina se va afla și un proiect privind acordarea titlului de "Cetățean de onoare post-mortem al municipiului Câmpina" lui Paolo Gozzo, italianul care a înființat și condus, la Câmpina, Asociația "Inima Sfântă a lui Isus" pentru sprijinirea copiilor proveniți din familiile defavorizate.

Alte stiri recente

1770 vizualizari
25 ian. 2021 18:35

AUR se va opune în Parlament trecererii în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată nefolosită de ani buni

Articolul nostru privind proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD, Laura Moagher, la solicitarea administrației locale, pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul localității, a creat mai multe reacții. După ce PSD Câmpina s-a grăbit să-și asume proiectul, acum, un parlamentar AUR și președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice au anunțat că nu vor susține acest proiect.

2552 vizualizari
24 ian. 2021 12:11

Mesajul prefectului județului Prahova cu ocazia Zilei Unirii Principatelor

24 Ianuarie semnifică Ziua Unirii Principatelor Române sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, acțiuni de marcare a acestui eveniment nu sunt permise decât în orașele reședință de județ și fără tradiționala Horă a Unirii.