Flori, cântece și poezie pentru pensionarele din Câmpina cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

Social (Categoria articolului)

A devenit o tradiție ca Ziua Internațională a Femeii să fie sărbătorită și la Clubul Pensionarilor din Câmpina, anul acesta evenimentul desfășurându-se pe 6 martie, în sala mică a Casei Tineretului. Organizatorii (Primăria Câmpina și Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor) și-au dorit ceva diferit de anii precedenți, au schimbat locația, au pregătit mai multe momente artistice, au încercat să le ofere pensionarelor o sărbătoare frumoasă, cu cântec, poezie și multe flori.

În debutul acțiunii s-au adresat sărbătoritelor primarul Horia Tiseanu și președintele CAR Pensionari Câmpina, Marian Niculescu. A surprins - sau poate nu - că primarul Horia Tiseanu nu s-a putut abține să nu facă o serie de afirmații în strânsă legătură cu apropiatele alegeri locale. (video) Poate că ar fi prea mult spus că a folosit prilejul pentru propriul interes electoral, dar la experiența sa politică, administrativă și, până la urmă, de viață, ar fi fost de așteptat să evite o astfel de asociere între un eveniment finanțat din bani publici și apropiata campanie electorală.
Partea artistică a evenimentului a schimbat radical atmosfera - poetul Mircea Teculescu a citit din propriile creații, Grupul ”Mugurași de primăvară” (profesor coordonator Alice Botoacă) a intepretat câteva cântece frumoase, tânăra solistă Valentina Ivan a impresionat publicul cu o melodie emoționantă ”Mulțumesc, iubită mamă” (versuri Corneliu Vadim Tudor, muzica Marian Nistor), iar Ștefan Alexandru Sașa a încheiat evenimentul într-o notă veselă, cu câteva epigrame și catrene dedicate femeii. (video)
Alături de primarul Horia Tiseanu, la acțiunea de vineri s-au aflat consilierii locali Viorel Bondoc și Enache Dragomir, consilierul personal al primarului - Marian Dulă (toți trei membri în Comitetul Director al Clubului Pensionarilor).

4378 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

505 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

2244 vizualizari
28 sept. 2023 06:28

Deea State, o tânără scriitoare din Cornu, a pus bazele Editurii OrhiDeea și a revistei cu același nume

1 comentarii

"Ambiția mea este să ofer oricărui autor șansa de a-și publica volumul ca un profesionist, luptând în același timp împotriva analfabetismului. Visul unora trebuie să servească celor care au nevoie. Promovez autori români contemporani și promovez lectura ca pilon esențial în formarea oamenilor", spune Deea State.

Alte stiri recente

504 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

281 vizualizari
01 oct. 2023 15:16

”Invitație la lectură”, atelier de creație la Școala ”Ion Câmpineanu” în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

În cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, Școala ”Ion Câmpineanu” a fost gazda unui atelier de creație intitulat ”Invitație la lectură”.