CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Flori, cântece și poezie pentru pensionarele din Câmpina cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

- Social -

Flori, cântece și poezie pentru pensionarele din Câmpina cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

A devenit o tradiție ca Ziua Internațională a Femeii să fie sărbătorită și la Clubul Pensionarilor din Câmpina, anul acesta evenimentul desfășurându-se pe 6 martie, în sala mică a Casei Tineretului. Organizatorii (Primăria Câmpina și Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor) și-au dorit ceva diferit de anii precedenți, au schimbat locația, au pregătit mai multe momente artistice, au încercat să le ofere pensionarelor o sărbătoare frumoasă, cu cântec, poezie și multe flori.

În debutul acțiunii s-au adresat sărbătoritelor primarul Horia Tiseanu și președintele CAR Pensionari Câmpina, Marian Niculescu. A surprins - sau poate nu - că primarul Horia Tiseanu nu s-a putut abține să nu facă o serie de afirmații în strânsă legătură cu apropiatele alegeri locale. (video) Poate că ar fi prea mult spus că a folosit prilejul pentru propriul interes electoral, dar la experiența sa politică, administrativă și, până la urmă, de viață, ar fi fost de așteptat să evite o astfel de asociere între un eveniment finanțat din bani publici și apropiata campanie electorală.
Partea artistică a evenimentului a schimbat radical atmosfera - poetul Mircea Teculescu a citit din propriile creații, Grupul ”Mugurași de primăvară” (profesor coordonator Alice Botoacă) a intepretat câteva cântece frumoase, tânăra solistă Valentina Ivan a impresionat publicul cu o melodie emoționantă ”Mulțumesc, iubită mamă” (versuri Corneliu Vadim Tudor, muzica Marian Nistor), iar Ștefan Alexandru Sașa a încheiat evenimentul într-o notă veselă, cu câteva epigrame și catrene dedicate femeii. (video)
Alături de primarul Horia Tiseanu, la acțiunea de vineri s-au aflat consilierii locali Viorel Bondoc și Enache Dragomir, consilierul personal al primarului - Marian Dulă (toți trei membri în Comitetul Director al Clubului Pensionarilor).


07 Mar 2020 10:38 4529 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1181 vizualizari 18 Jun 2024 23:26 Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

La inițiativa Asociației Părinților Elevilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, marți, 18 iunie 2024, a avut loc premierea olimpicilor din această instituție de învățământ.

citeste mai mult
1827 vizualizari 17 Jun 2024 10:28 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere de Rusalii, la Câmpina, Breaza, Secăria, Telega, Băicoi și Comarnic

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere de Rusalii, la Câmpina, Breaza, Secăria, Telega, Băicoi și Comarnic

Operatorul de salubritate Floricon Salub anunță unele modificări în programul de ridicare a gunoiului menajer și reciclabil de la populație pe 24 iunie 2024 (a doua zi de Rusalii), zi stabilită prin lege ca fiind nelucrătoare.

citeste mai mult
3089 vizualizari 15 Jun 2024 23:47 Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Câmpina au intervenit, sâmbătă seara, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență în cazul producerii unui accident rutier în municipiul Câmpina, pe Calea Doftanei.

citeste mai mult
1229 vizualizari 15 Jun 2024 22:36 Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

"The Magical World of Trees and Agriculture" este denumirea celui de-al treilea proiect eTwinning în care a fost implicată Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza", de această dată partenerii săi fiind din Turcia și Republica Moldova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV