Iată cum arată stema României de pe frontispiciul Primăriei Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Sunt lucruri care poate par minore, dar care spun multe despre "respectul" administrației locale câmpinene față de simbolurile naționale. A fost o întreaga discuție, la finalul anului trecut, în privința modului de arborare a drapelului național la intrările în localitate. În ciuda criticilor, lucrurile au rămas neschimbate. Acum vă prezentăm cum arată stema României de la intrarea în Primăria Câmpina.

Oricine ajunge la impresionanta Casă cu Grifoni de pe Bulevardul Culturii, acolo unde se află sediul Primăriei, poate vedea stema României chiar deasupra intrării, flancată de cele două coloane. De fapt, ceea ce a mai rămas din stema României, un contur și o umbră... Stema arată așa de mai multă vreme și am tot sperat că lucrurile se vor îndrepta fără ca municipiul Câmpina - prin înțeleapta-i conducere - să fie făcut din nou de râs. Ne-am făcut iluzii, nu s-a schimbat nimic, astfel că publicăm aceste imagini cu speranța că se va rușina de ceea ce vede și va lua măsurile care se impun.

3475 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

326 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în acre au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

677 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

1 comentarii

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.

Alte stiri recente

39 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

286 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările: