CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un șofer băut a produs un accident pe DN1, la podul de la Bănești peste râul Doftana

- Actualitate -

Un șofer băut a produs un accident pe DN1, la podul de la Bănești peste râul Doftana

Luni dimineață, în jurul orei 07.30, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DN 1, la km 89+800, în afara localității Câmpina, s-ar fi produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele date de la fața locului - după cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova - a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, când a ajuns în zona lucrărilor de la podul de peste râul Doftana a intrat în coliziune cu un indicator rutier, ulterior fiind proiectat într-un ansamblu de vehicule, care se afla oprit în coloană pe banda nr. 2. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celălalt conducător auto, în vârstă de 52 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 39 de ani.
Traficul rutier este restricționat pe sensul de mers Ploiești către Câmpina.
Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

(Foto cu caracter ilustrativ)


23 Oct 2023 08:22 3001 vizualizari


Comentarii






1090 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1965 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2184 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2052 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV