Impresionant omagiu adus lui Jesus Gayoso Rey, șeful Grupării de Acțiune Rapidă din Garda Civilă a Spaniei, răpus de coronavirus

Social (Categoria articolului)

Printre miile de victime din Spania, infectate cu coronavirus și care și-au pierdut viața, se numără și locotenent-colonelul Jesus Gayoso Rey, șeful Grupării de Acțiune Rapidă din Garda Civilă. Acesta a decedat vineri, după ce a fost internat în stare gravă timp de câteva zile şi nu a putut supravieţui infecţiei cauzată de noul coronavirus.

Potrivit presei spaniole, Jesus Gayoso Rey s-a infectat împreună cu alţi polițiști trimişi să izoleze 60 de persoane care au participat la o înmormântare. Colegii săi i-au adus un impresionant omagiu, chiar în fața locuinței sale din Logrono, unde se află baza Gărzii Civile şi unde şi-a petrecut mare parte din cariera profesională. Jesus Gayoso Rey avea 48 de ani și era tatăl a doi copii. În ultimii ani a fost puternic implicat în lupta împotriva terorismului islamic radical.
Aproximativ 6.000 de persoane au murit în Spania de la izbucnirea pandemiei de coronavirus. Numărul cazurilor confirmate de infectare cu COVID 19 este 73.235, iar 12.285 persoane au fost salvate.

4196 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1334 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

638 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

392 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

317 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.