CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

- Politică -

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

A fost un dialog interesant, dinamic, în care cei doi lideri ai PSD au vorbit despre alianța cu ProRomânia, dar au infirmat orice înțelegere cu ”coaliția de dreapta” care are majoritatea în Consiliul Local Câmpina. Dacă președintele Dan Mușat s-a axat mai mult pe latura politică a anului trecut de la alegerile locale, consilierul Andrei Duran a vorbit mai mult despre activitatea din Consiliul Local, a făcut o comparație între mandatul precedent și cel actual, dar a prezentat și câteva dintre proiectele pe care PSD le va propune când se vor deschide noi axe de finanțare europeană, având în vedere că bugetul local este într-o acută suferință.
Cei doi lideri locali ai PSD au mai vorbit despre greșelile pe care le-au făcut în acest an și pe care și le asumă - de la inițierea, alături de alți consilieri locali, a proiectului privind înființarea unui comitet director la Piața Centrală (hotărâre declarată nelegală de către Prefectură și revocată ulterior) și până la faptul că nu au explicat, în unele situații, votul lor asupra unui proiect, l-au felicitat pe primarul Alin Moldoveanu pentru deblocarea fondurilor europene, dar l-au și criticat pentru inițierea unor proiecte cum ar fi cel privind înființarea Centrului Cultural sau desființarea Pieței Centrale ca serviciu public (proiecte respinse la vot, de altfel).
Întrebați dacă în acest prim an al noului mandat au fost în opoziție sau la putere, Dan Mușat a afirmat categoric - ”în opoziție”, în vreme ce Andrei Duran, cu un discurs mai nuanțat, de posibil viitor candidat la funcția de primar, a subliniat că ”indiferent din partea cui vine un proiect, dacă este bun pentru comunitate noi îl votăm, dacă nu, nu”.


16 Sep 2021 20:14 8891 vizualizari


Comentarii


  • 18.09.2021 17:45 Ionut Cornel Dragomir_In Consiliul Local nu poti fi in permanenenta in opozitie sau sa votezi cu majoritatea. Este in functie de proiectele propuse. Mi se pare corect sa se tina cont de interesele cetatenilor orasului. Daca urmaresti cu atentie sedintele Consiliului vei vedea ca cei de la PSD par ca sunt cel mai bine pregatiti. Se vede faptul ca au experienta; Andrei Duran si Livia Lupu sunt singurii consilieri care au facut parte din Consiliul anterior.
  • 18.09.2021 08:34 Cornel Dragomir Încă nu s-au hotărât dacă sunt în opoziție sau formează majoritatea în consiliul local. De făcut nu au făcut nimic: nici opoziție nici construcție. O tot dau înainte cu interesul public. Nimic concret. Nici PSD-UL nu mai este ce era odată. Slăbuț
3937 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3458 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1786 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2023 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV