Liga Elitelor, under 15: FC Brașov - CS Câmpina 7-0

Sport (Categoria articolului)

La a doua deplasare consecutivă în prima lor ediție de campionat republican, Liga Elitelor, echipa de juniori sub 15 ani a CS Câmpina a fost învinsă cu un categoric 7-0 de FC Brașov, formație despre care antrenorul câmpinenilor, Roberto Opatchi, crede că ”este cea mai puternică din această serie și cel mai probabil o va câștiga fără probleme”.

În partida disputată la Prejmer, în apropierea Brașovului, CS Câmpina nu a avut nicio șansă în fața mult mai experimentatei echipe FC Brașov Steagul Renaște. ”Trebuie să recunoaștem că am întâlnit o echipă care ne-a fost superioară la toate capitolele. Ne-au dominat fizic, și-au impus experiența și calitatea, iar noi încă jucăm cu trac, timid, poate și din cauza diferenței de vârstă și, implicit, de talie. Așa cum am mai spus, din astfel de meciuri, jucătorii formației noastre vor crește, vor căpăta experiență, o experiență pe care nu ar fi putut-o niciodată dobândi, din păcate, în campionatul județean”, ne-a declarat la scurt timp după terminarea partidei antrenorul CS Câmpina, Roberto Opatchi.
Etapa viitoare, duminică, 30 octombrie, de la ora 10.00, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, în primul lor meci din acest campionat pe teren propriu, juniorii de la CS Câmpina vor întâlni echipa CS Juniorul Brașov.

2812 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

791 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1753 vizualizari
08 dec. 2023 17:04

Georgeta Popescu, aproape de Top 6 în Cupa Europei. A fost în Norvegia, urmează Letonia

La Lillehamer, în Norvegia, pe pârtia unde au avut Jocurile Olimpice din 1994 și Jocurile Olimpice de Tineret 2016, acum s-au desfășurat primele etape din circuitul Cupei Europei. Au fost șanse concursuri la două discipline (monobob și bob două persoane), totul desfășurându-se pe durata a șapte zile, un adevărat tur de forță pentru toți sportivii și tehnicienii prezenți în Norvegia.

Alte stiri recente

1939 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

743 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.