CONTACT

Un nou accident în ”intersecția morții” de la Florești - DN1. Trei persoane au ajuns la spital

- Actualitate -

Un nou accident în ”intersecția morții” de la Florești - DN1. Trei persoane au ajuns la spital

Joi după-amiază, în jurul orei 16.30, pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești, supranumită ”intersecția morții”, din cauza numărului foarte mare de accidente soldate cu decese, a avut loc un nou accident rutier. Din fericire, de această dată, nu a murit nimeni, dar trei persoane au ajuns la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, din primele verificări, se pare că, inițial, impactul a avut loc între două autoturisme conduse de doi bărbați cu vârstele de 41, respectiv 46 de ani, ulterior, cel condus de bărbatul în vârstă de 46 de ani fiind proiectat într-un altul condus de o femeie în vârstă de 51 de ani. În urma impactului au rezultat trei victime, conducătorii auto cu vârstele de 41, respectiv 46 de ani,  precum și o pasageră, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Toți conducătorii auto implicați au fost testați pentrui consumul de alcool, rezultatul fiind negativ pentru fiecare în parte. Traficul rutier a fost restricționat pe banda a doua a sensului de deplasare Câmpina - Ploiești.
De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova a precizat că pompierii prahoveni au acționat pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor în urma producerii unui accident rutier pe DN1, pe raza localității Florești. Au fost implicate trei autoturisme. Au fost asistate medical două victime, dintre care una încarcerată. ISU a alocat la acest eveniment rutier următoarele forțe: o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.  În cele trei autoturisme se aflau cinci ocupanți. Doi soldați gradați profesioniști, Alin-Ionuț Neagoe și Robert Mihai Bunea, au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical victimelor rezultate din accident. Cei doi soldați se află în stagiu de pregătire din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești.
Fotografia de la accident este primită de la un cititor, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, unde ne puteți trimite imagini din Câmpina și împrejurimi cu tot ceea ce considerați că poate fi de interes.


02 Mar 2023 18:24 3169 vizualizari


Comentarii






5 vizualizari 03 May 2024 12:10 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2280 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2052 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2258 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV