CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Ați mai văzut o asemenea parcare?!

- Actualitate -

Primim de la cititori. Ați mai văzut o asemenea parcare?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine surprinsă în cursul dimineții de duminică, 11 februarie 2024.

Imaginea este realizată în parcarea Centrului Comercial Kaufland, acolo unde par să existe duhuri care întunecă mințile unor conductori auto. După cum se poate lesne observa, conducătorul acestui autovehicul nu numai că a ocupat două locuri de parcare cu o singură manevră (probabil), ci este foarte aproape și de mașinile din spatele său, pentru că nu a lăsat cel spațiu minim de bun simț. Ce comentariu mai poți avea la o asemenea parcare?! Probabil că nici băut sau drogat dacă ar fi fost respectivul conducător auto nu ar fi reușit o asemenea ispravă.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


11 Feb 2024 14:48 3354 vizualizari


Comentarii


  • 12.02.2024 17:31 Ioana A parcat destul de bine pentru o mașina cu rotile blocate.Sunt persoane cu mașina bună și nu parchează așa.In loc sa criticați mai bine vă interesați despre motivul acelei parcări
  • 12.02.2024 16:04 Rammstein Precis e vreo loază de bani gata!...dar principalii vinovați sunt instructorul de la școala de șoferi si milițienii care i-au dat permisul...să trăiască tata...sau mama!..sigur e o fetiță!...astea mor după audilii!...
  • 11.02.2024 16:05 A.G Semn de începător.In orașul cu intelectuali se vede cum a dat permisul.Ca și în cazul drei Pena ar trebui astora cu liniuțe,drogaților și celor cu alcoolul că cei de le au pus permisul in mana și au avut verde psihologic să răspundă penal.Cum de altfel au răspuns executori judecătorești și avocați din Ploiesti prinși cu ocaua lui Cuza.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
950 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
933 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
523 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
905 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV