Georgeta Popescu, finalistă la Cupa Europei la bob de la Winterberg - Germania

Sport (Categoria articolului)

Acest week-end a găzduit la Winterberg, în apropiere de Dotmund, Germania, etapa a treia a Cupei Europei la bob, competiție la startul căreia s-a aliniat și sportiva Georgeta Popescu, din Câmpina, atât în proba de monobob, cât și la bob două persoane, unde Georgeta Popescu face echipă cu Antonia Sârbu.

Vineri, în prima zi a întrecerilor, la monobob, Georgeta Popescu s-a clasat pe locul 8, în vreme ce duminică, în două concursuri de bob două persoane, echipajul României format din Georgeta Popescu și Antonia Sârbu s-a clasat pe același loc 8. ”un loc foarte bun, având în vedere concurența extrem de puternică, mult mai mare decât la precedentele concursuri”, după cum ne-a mărturisit Georgeta Popescu.
Sportiva din Câmpina, alături de ceilalți componenți ai lotului național al României continuă periplul european, săptămâna viitoare urmând a concura în etapa a patra a Cupei Europei la Sigulda - Letonia. Apoi, după sărbători, în ianuarie, Georgeta Popescu va reprezenta România la Campionatul European și Campionatul Mondial de Tineret.
Vă reamintim că Georgeta Popescu este campioană olimpică en-titre la tineret în proba de monobob, prima din istorie, performanță în urma căreia a fost declarată cetățean de onoare al municipiului Câmpina.

3678 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1263 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.

2124 vizualizari
23 ian. 2022 13:16

După argint la monobob, Georgeta Popescu a obținut o nouă medalie la Mondialele de la Innsbruck - bronz la bob două persoane

Câmpineanca Georgeta Popescu a urcat pe podiumul de premiere și în cea de-a doua zi a Campionatului Mondial de Bob, care s-a desfășurat la Innsbruck, în Austria. Alături de Antonia Sârbu, Georgeta Popescu a ocupat locul al treilea în proba de bob două persoane, la categoria sub 23 de ani.

Alte stiri recente

167 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1800 vizualizari
23 ian. 2022 12:48

Circuit în Madeira, cu Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina

Circuitele turistice îți oferă posibilitatea de a vedea mai multe orașe, o întreagă regiune, într-un timp relativ scurt, bucurându-te, totodată, de toate condițiile asigurate de o agenție de turism. Așa că plecând tocmai de la această premiză, Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vă propune un circuit în Medeira, supranumită ”Insula Florilor”, un adevărat paradis în mijlocul Atlanticului, aparținând din punct de vedere administrativ de Portugalia.