CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Georgeta Popescu, finalistă la Cupa Europei la bob de la Winterberg - Germania

- Sport -

Georgeta Popescu, finalistă la Cupa Europei la bob de la Winterberg - Germania

Acest week-end a găzduit la Winterberg, în apropiere de Dotmund, Germania, etapa a treia a Cupei Europei la bob, competiție la startul căreia s-a aliniat și sportiva Georgeta Popescu, din Câmpina, atât în proba de monobob, cât și la bob două persoane, unde Georgeta Popescu face echipă cu Antonia Sârbu.

Vineri, în prima zi a întrecerilor, la monobob, Georgeta Popescu s-a clasat pe locul 8, în vreme ce duminică, în două concursuri de bob două persoane, echipajul României format din Georgeta Popescu și Antonia Sârbu s-a clasat pe același loc 8. ”un loc foarte bun, având în vedere concurența extrem de puternică, mult mai mare decât la precedentele concursuri”, după cum ne-a mărturisit Georgeta Popescu.
Sportiva din Câmpina, alături de ceilalți componenți ai lotului național al României continuă periplul european, săptămâna viitoare urmând a concura în etapa a patra a Cupei Europei la Sigulda - Letonia. Apoi, după sărbători, în ianuarie, Georgeta Popescu va reprezenta România la Campionatul European și Campionatul Mondial de Tineret.
Vă reamintim că Georgeta Popescu este campioană olimpică en-titre la tineret în proba de monobob, prima din istorie, performanță în urma căreia a fost declarată cetățean de onoare al municipiului Câmpina.


05 Dec 2021 19:46 5014 vizualizari


Comentarii


343 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
484 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
515 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
763 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV