CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Contract de 81 milioane lei pentru retehnologizarea și automatizarea stațiilor de tratare și pompare în zona Câmpina

- Actualitate -

Contract de 81 milioane lei pentru retehnologizarea și automatizarea stațiilor de tratare și pompare în zona Câmpina

Hidro Prahova SA a încheiat, în data de 4 decembrie 2023, contractul de proiectare și execuție intitulat PH-CL-12 -“Execuție lucrări de retehnologizare, automatizare la stațiile de tratare, rezervoare, stații de pompare Câmpina, Bănești, Telega și Provița de Sus”.

Contractul este inclus în ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova, în perioada 2014-2020”, proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 3 - Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiţii de management eficient al resurselor, Obiectivul Specific (OS) 3.2 - Creșterea nivelului de colectare și epurare a apelor uzate urbane, precum și a gradului de asigurare a alimentării cu apă potabilă a populației.
Obiectul contractului constă în:
- Sistem de alimentare cu apa Câmpina: reabilitare stație de tratare Câmpina; reabilitare gospodărie de apă Muscel; reabilitare stație de pompare Doftana-Câmpina;
- Sistem de alimentare cu apă Bănești: reabilitare stație de pompare Bănești; reabilitare gospodărie de apă Bănești; reabilitare sursă de apă și gospodărie de apă Urleta;
- Sistem de alimentare cu apă Telega: reabilitare stație de pompare Doftana (Gării); reabilitare gospodărie de apă Stoian; reabilitare stație de pompare Plai 1 (Muzeu); reabilitare stație de pompare Hodoi; înființare gospodărie de apă Buștenari;
- Înființare sistem de alimentare cu apă Provița de Sus-Provița de Jos.
Lucrările se referă la:
a) Activități de proiectare - Proiect Tehnic de Execuție și orice documentație necesară pentru obținerea avizelor și autorizațiilor; suport pentru beneficiar în obţinerea autorizaţiilor şi avizelor necesare;
b) Lucrări de constructie;
c) Furnizare și montaj utilaje și echipamente tehnologice;
d) Testare și punere în funcțiune;
e) Instruirea personalului beneficiarului;
f) Remedierea eventualelor defecte apărute în perioada de garanție.
Valoarea totală a contractului este de 81.566.510,55 lei fără TVA.
Contractul a fost încheiat cu societatea CORAL SRL din Tulcea. Durata acestui contract este de 24 luni.

Hidro Prahova SA derulează ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova, în perioada 2014-2020”, Cod SMIS 2014+ 156809, în baza Contractului de finanţare încheiat la data de 3.10.2022 cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020. Data finalizări proiectului este 30 noiembrie 2025. Valoarea totală a contractului de finanțare este 3.409.901.179,12 din care 85% reprezintă fonduri europene nerambursabile. Proiectul include extinderea rețelelor de apă și de canalizare din localitățile aflate în aria de operare a operatorului Hidro Prahova SA, precum și dezvoltarea unor surse suplimentare de apă potabilă de calitate, pentru creșterea capacității de furnizare. Totodată, proiectul de dezvoltare regională își propune realizarea unor sisteme integrate de canalizare și epurare în localitățile ce nu dispun încă de astfel de servicii publice.
Obiectivul proiectului vizează extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și canalizare în 42 de localități din județul Prahova: Adunați, Albești Paleologu, Aluniș, Ariceștii Zeletin, Azuga, Băicoi, Balta Doamnei, Bălțești, Bănești, Bertea, Breaza, Bușteni, Câmpina, Cărbunești, Cerașu, Comarnic, Drăgănești, Dumbrava, Fulga, Gherghița, Izvoarele, Mizil, Păcureți, Podenii Noi, Poiana Câmpina, Poienarii Burchii, Provița de Sus, Provița de Jos, Sălciile, Scorțeni, Sinaia, Șirna, Slănic, Șoimari, Ștefești, Surani, Telega, Tinosu, Tomșani, Urlați, Vălenii de Munte, Vărbilău.
La finalul anului 2025, după implementarea “Proiectului de dezvoltare regională a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Prahova”, un număr de 91872 locuitori vor beneficia de o mai bună alimentare cu apă faţă de capacitățile existente, iar 190.810 locuitori echivalenți, vor beneficia de o mai bună tratare a apelor uzate.
Informații suplimentare se pot obține la e-mail: madalina.stan@hidroprahova.ro. Persoană de contact: Mădălina Stan (manager de contract).


15 Dec 2023 18:38 1453 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
157 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de apă în localitățile unde stocruile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste lcoalități se numără și comuna Poiana Câmpina, cu satul Bobolia.

citeste mai mult
200 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1063 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1755 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV