Liga B Prahova. Progresul Provița de Jos - Muscelul Câmpina 4-1

Sport (Categoria articolului)

Jucătorii de la Muscelul Câmpina s-au deplasat duminică la Provița de Jos, pentru întâlnirea din cadrul Ligii B Prahova, Seria Vest, cu formația Progresul Provița de Jos.

Câmpinenii au fost cei care au deschis scorul, prin Albu, dar gazdele au revenit în joc, au profitat de absențele din lotul formației Muscelul și au întors rezultatul, impunându-se pe final chiar la un scor mult prea mare față de cum s-au desfășurat ostilitățile din terenul de joc.
La fluierul arbitrului Gabriel Cojanu, din Văleni, antrenorul formației Muscelul Câmpina, Claudiu Mutu, a aliniat următoarea formulă: Diaconu - Cofaru, Pantaia, Dinu, Dragomirescu, Șerban, Fătu, Vișoiu, Jilăveanu, Iordache, Albu. Au mai jucat: Pleșa, Ene, Bucurei, Dinică, L. Vlad.
Etapa viitoare, Muscelul Câmpina va întâlni pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, din Câmpina, formația CS Scorțeni Mislea.

2889 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

286 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1329 vizualizari
08 dec. 2023 17:04

Georgeta Popescu, aproape de Top 6 în Cupa Europei. A fost în Norvegia, urmează Letonia

La Lillehamer, în Norvegia, pe pârtia unde au avut Jocurile Olimpice din 1994 și Jocurile Olimpice de Tineret 2016, acum s-au desfășurat primele etape din circuitul Cupei Europei. Au fost șanse concursuri la două discipline (monobob și bob două persoane), totul desfășurându-se pe durata a șapte zile, un adevărat tur de forță pentru toți sportivii și tehnicienii prezenți în Norvegia.

Alte stiri recente

1214 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

341 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.