CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

- Eveniment -

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

Acțiunea a fost un succes, numeroși copii dorind să facă primii pași pe un teren de tenis. Au existat mai multe secțiuni, atât pentru inițiere, cât și pentru avansați. Dincolo de posibilitatea de a schimba efectiv câteva mingi pe terenul de zgură sau de a deprinde primele tehnici din acest frumos sport, gazdele au pregătit pentru copii și alte surprize frumoase.
Andrei Enache, antrenor coordonator în cadrul Tenis Premium Club Câmpina, ne-a precizat că acțiuni precum cea de la 1 Iunie vor mai avea loc, că se dorește punerea bazelor unei școli de tenis, cu o selecție continuă, pe parcursul întregului an, cu un program sponsorizat pentru nivelul avansat, care va cuprinde inclusiv posibilitatea pentru cei mai talentați sportivi de a fi prezenți la turnee de performanță. De asemenea, la baza de la Câmpina se dorește crearea unor cantonamente atât pentru juniori, cât și pentru seniori, astfel încât Tenis Premium Club Câmpina să devină un etalon recunoscut și apreciat la nivel național.


03 Jun 2023 18:49 3937 vizualizari


Comentarii


524 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
1239 vizualizari 15 Jun 2024 16:45 La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

În urmă cu aproximativ două luni a avut loc concursul școlar ”Știință pentru toți”, organizat și găzduit de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.

citeste mai mult
8985 vizualizari 15 Jun 2024 14:50 Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

La jumătatea lunii iulie, la Cornu va avea loc o nouă ediție a Festivalului ”Florilor de tei”, manifestare ajunsă la ediția a XV-a. Festivalul va avea loc în week-end-ul 13-14 iulie 2024.

citeste mai mult
964 vizualizari 15 Jun 2024 14:16 O premieră pentru Câmpina, un festival de robotică

O premieră pentru Câmpina, un festival de robotică

Câmpina a fost sâmbătă, 15 iunie 2024, gazda unei premiere - un festival de robotică. ”Undefined Festival” a fost denumirea acestuia, inspirată din numele echipei de robotică de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, Team Undefined, organizatorul acestui eveniment.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV