Școala Centrală Câmpina, printre cei opt câștigători ai finanțării acordate din Fondul Prahova pentru Educație

Actualitate (Categoria articolului)

55 de unități de învățământ din județul Prahova au depus proiecte pentru obținerea de finanțare prin Fondul pentru Educație, asigurat de OMV și coordonat de Fundația Comunitară Prahova. Dintre acestea, doar opt au câștigat finanțare, iar printre ele se numără și Școala Gimnazială Centrală Câmpina. Proiectul școlii câmpinene vizează reabilitarea terenului exterior de sport, iar finanțarea obținută este de aproximativ 25.000 euro. Manager de proiect este profesor Laura Arman.

Finanțarea asigurată de OMV este un grant nerambursabil în cadrul Fondului Prahova pentru Educație. După cum ne-a declarat prof. Laura Arman, inițiatorul și coordonatorul acestui proiect, scopul este acela de a reabilita și dota terenul de sport existent, astfel încât să devină un teren multifuncțional, sigur și modern, unde copiii să-și desfășoare activitatea sportivă și unde să poată fi organizate și diverse activități educative extracurriculare. Suma obținută de Școala Centrală de la OMV va fi completată cu 53.000 lei de la bugetul local, pentru a se acoperi astfel necesarul în vederea punerii în practică a proiectului.
Școala Centrală este una dintre unitățile de învățământ din Câmpina care se implică permanent în diferite proiecte educaționale, inclusiv în cadrul Programului European Erasmus+, derulat în parteneriat cu școli din alte țări europene. Proiectul depus pentru finanțare la Fondul Prahova pentru Educație este exclusiv munca și meritul echipei de la Școala Centrală.

3843 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

340 vizualizari
24 apr. 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

1101 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

Alte stiri recente

1730 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1474 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.