CONTACT

Prezentarea tehnologiei Keshe Gans la Câmpina, în cadrul unor întâlniri organizate de cercetători și experți în accesarea de fonduri europene

- Actualitate -

Prezentarea tehnologiei Keshe Gans la Câmpina, în cadrul unor întâlniri organizate de cercetători și experți în accesarea de fonduri europene

Cercetători de la Asociația Științifică Plasma România și experți în accesarea de fonduri europene de la CyberProject SRL organizează, la Câmpina, două întâlniri destinate tuturor celor interesați de tehnologia Keshe Gans, o tehnologie despre care se spune că va revoluționa omenirea și la baza căreia stă știința plasmatică. Întâlnirile vor avea loc vineri - 7 februarie și sâmbătă - 8 februarie, între orele 10.00 - 15.00, în sala Amfiteatru a Liceului Tehnologic Mecanic din Câmpina, iar în cadrul lor vor fi prezentate posibilități de înființare a unor laboratoare antreprenoriale capabile de autosusținere financiară și care să folosească tehnologiile plasmatice Keshe GANS.

Organizatorii au invitat la aceste întâniri profesori și elevi de liceu, din anul terminal, scopul prezentării fiind de a arăta potențialul acestui gen de proiect și de a face cunoscute avantajele aplicațiilor tehnologiei plasmatice în domenii ca sănătate, alimentație, agricultură, mediu, materiale, transport și energie. Toți cei interesați de accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru realizarea unui astfel de proiect de folosire a uneia dintre resursele vitale ale viitorului vor fi sprijiniți de experți în realizarea acestui gen de proiecte, astfel încât în fiecare liceu din Câmpina să existe un laborator antreprenorial capabil să se autosusțină financiar și unde să fie folosite aplicațiile tehnologiei plasmatice.
Pe lângă elevi și profesori, evenimentul de la finalul acestei săptămâni este deschis tuturor celor interesați, care se pot înscrie la adresele de mail - mihaelaeconomist@gmail.com, contact@cyber_project.ro sau la numărul de telefon 0799.096.675.


06 Feb 2020 19:03 5099 vizualizari


Comentarii






  • 07.02.2020 15:29 mos Mai terminați cu toate năzbâtiile astea pseudo-stiințifice și nu mai tot încercați să îndobitociți o populație care oricum, în procent de 90% suferă de un crunt analfabetism științific. Sau poate tocmai de asta încercați să profitați? Cât de semidoct și credul trebuie să fii ca să poți lua în serios un astfel de ''principiu''. Deşi poate să pară de necrezut, există rezultate foarte concrete care arată că prin reproducerea anumitor condiţii plasmatice în reactoare de tip Keshe pot fi produse direct orice fel de materiale, oriunde în spaţiu. Se creează mai întâi plasma (starea de plasmă) – să zicem – a cuprului din câmpul magnetic al Universului şi apoi acea plasmă poate fi convertită în materie. La fel se poate proceda şi pentru a produce aur, diamante, mercur, sau orice alt element pe frecvenţa căruia sunt acordate câmpurile generatorului. Ca să nu mai spun ca printr-un mai mult decât dubios concurs de împrejurări (cică!!!) exact cu o zi înaintea datei de 26 noiembrie 2011, când MT Keshe ar fi intenţionat să prezinte în cadrul unei conferinţe publice programată să aibă loc la Eindhoven (Olanda), o parte din rezultatele extraordinare ale tehnologiei sale, adică un generator de energie liberă de 3 KW şi un automobil care ar fi avut capacitatea să leviteze, acesta s-ar fi trezit cu niște agenți belgieni care i-ar fi confiscat "minunile tehnice" pe motiv că n-ar fi deținut licențe pentru acestea deci, culmea, la conferinţa care a urmat, deşi Keshe promisese că va arăta dovezile avansate ale tehnologiei sale, aceasta nu a mai fost posibil, ba, cireașa de pe tort, câteva zile după conferinţa din Eindhoven, pe data de 28 noiembrie, ar fi avut loc în Belgia șio tentativă de asasinat asupra lui MT Keshe, când sub automobilul său ar fi fost fixat un mic dispozitiv explozibil controlat electronic de la distanţă şi care urma să fie detonat când maşina ar fi ajuns la o viteză mai mare. Hai că e de râsul curcilor!
2105 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
2984 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3930 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3459 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV