CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

118 vehicule verificate într-o nouă acțiune a Poliției Rutiere Câmpina. Un șofer a rămas fără permis

- Actualitate -

118 vehicule verificate într-o nouă acțiune a Poliției Rutiere Câmpina. Un șofer a rămas fără permis

În cursul zilei de marți, 9 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului Poliție Rutieră Câmpina au derulat o serie de acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar și pentru a verifica respectarea normelor rutiere în sezonul rece.

Au fost verificate 118 vehicule și au fost legitimate 128 persoane, fiind aplicate 12 sancțiuni, inclusiv reținerea unui permis de conducere.
La finalul acțiunii, inspectorul principal de poliție Cătălin Grancea, coordonatorul acestei acțiuni și șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției Câmpina, a ținut să facă o serie de recomandări pentru sezonul rece: ”Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale și să folosească luminile de ceață dacă se deplasează pe drumuri unde este prezent acest fenomen. Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă, iar în cazul autovehiculului de transport marfă cu o masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone şi al autovehiculului de transport persoane cu mai mult de nouă locuri pe scaune, acestea trebuie să fie echipate cu anvelope de iarnă pe roţile axei/axelor de tracţiune sau cu lanţuri sau alte echipamente antiderapante certificate. Nerespectarea acestei obligații atrage aplicarea de sancțiuni contravenționale cuprinse între 1.485 lei și 3.300 lei, cu pedeapsa complementară de reținere a certificatului de înmatriculare. Totodată, menționăm faptul că, începând cu 1 ianuarie 2024, punctul de amendă s-a mărit de la 145 la 165 de lei”.


09 Jan 2024 20:54 2038 vizualizari


Comentarii






1593 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2636 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2763 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1648 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV