Primim de la cititori: craterul de pe Strada Voila

Actualitate (Categoria articolului)

Mai mulți cititori din cartierul Voila ne-au semnalat apariția în carosabilul Străzii Voila a unui adevărat crater, o groapă destul de mare, care afecteză serios mașinile, mai ales că, după ploaie, groapa se umple cu apă și cine nu știe cât este de adâncă... are astfel ocazia să afle.

Groapa apărută pe Strada Voila se află chiar lângă trecerea de pietoni din dreptul Școlii Gimnaziale nr. 3, pe sensul de mers dinspre Spitalul de Psihiatrie Voila spre intersecția cu Calea Doftanei. Locuitorii din zonă, care ne-au semnalat această situație, speră ca autoritățile să audă astfel strigătul lor de ajutor, iar cineva să găsească o soluție pentru rezolvarea, măcar provizorie, până la asfaltarea integrală a străzii, a acestei probleme care îi afectează nu doar pe locuitori, ci și pe cei care tranzitează zona, fie că merg spre Spitalul de Psihitrie Voila, fie spre localitățile limitrofe.

2272 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 05.05.2022 11:10 Exceptănd centrul toată Cămpina e praf și pulbere iar ai noștri administratori( primar, consilieri) se ceartă ca la ușa cortului în loc să facă treaba pentru care sunt plătiți!😣

Actualitate

1139 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2177 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

194 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3829 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.