Călin Tiu, singurul candidat la funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina?

Actualitate (Categoria articolului)

După cum v-am informat deja, în luna septembrie a acestui an va avea loc concursul pentru postul de manager al Spitalului Municipal Câmpina. Precedenta încercare de alegere a unui manager a fost un adevărat fiasco, pentru că, vă reamintim, la concursul din februarie 2021 a fost un singur candidat, un ambulanțier care s-a prezentat complet nepregătit.

Acum, la noul concurs din septembrie, actualul manager, dr. Călin Tiu, are toate șansele să fie singurul candidat. Și spunem acest lucru având în vedere două lucruri. Pe de o parte, vineri, 13 august, la ora 10.00, atunci când cei interesați să candideze la funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina ar fi putut vizita unitatea sub îndrumarea directorului medical Mihaela Petrovici, nu a venit nimeni. Pe de altă parte, Consiliul de Administrație a modificat unul dintre criteriile pentru participarea la concurs, pentru a nu se mai ajunge în situația penibilă din februarie. Este vorba de creșterea duratei pentru care se solicită experiență în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată de la doi ani (cât a fost în februarie) la zece ani.
Răspunsul cert la întrebarea din titlul îl vom afla pe 6 septembrie, ora 13.00, termenul limită pentru depunerea dosarelor la concursul pentru funcția de manager.

3228 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1959 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4279 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1846 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.