CONTACT

Primim de la cititori. Găuri uitate în asfaltul de pe Strada Milcovului, din Câmpina

- Actualitate -

Primim de la cititori. Găuri uitate în asfaltul de pe Strada Milcovului, din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 aceste imagini surprinse pe Strada Milcovului, din Câmpina.

Cititorul nostru ne-a mărturisit că de mai bine de două săptămâni a apărut o primă groapă, în apropierea unei guri de canalizare, aproximativ în intersecția dintre porțiunea care vine dinspre Strada Cuza și cealaltă porțiune a Străzii Milcovului. Au venit niște muncitori, au semnalizat-o, după cum se poate vedea în imagini și... duși au fost! De atunci, nu i-a mai văzut nimeni. Mai mult, de câteva zile, o groapă similară începe să se formeze lângă o altă gură de canalizare. Oamenii de pe această stradă sunt îngroziți că și noua groapă va avea soarta celei vechi. Poate, totuși, cineva verifică ce se întâmplă și ia măsurile necesare.
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.


23 Jun 2023 11:01 2163 vizualizari


Comentarii






  • 24.06.2023 13:18 Piciorea Vlad Când oamenii cereau ieșirea orașului din Hidro Prahova.Dispretul acestei societăți și a altor instituții bugetare.De ce pleacă oamenii capabili.Pentru că cazuri gen copii de la Pietriceaua,primarul de la Sotrile și alte de genul care se întâmplă și în Campina.Democratia.In 89 granițele erau închise,nu se auzea de droguri,prostituție,atunci aveai bani și nu aveai ce face cu ei,acu mori de foame,vezi de toate in vitrine și privești.Aduc străini,chinezi,indieni că patronii se vaită că romanului nu ii place munca.Sa trăiască și patronul cu minim pe economie și să își întrețină și familia!Este ok demersul că ajutați întreprinzătorii locali să găsească forță de muncă,dar atât unii patroni dar și angajați își bat joc
  • 23.06.2023 20:41 Bogdan Vasile Veniți sa revedeți groapa de pe Bogdan Vasile - aceea în câte astă iarnă ”crescuse” un brad. Este la fel. Hidroprahova nu a găsit o soluție viabilă la o asemenea problema. Dar cer mărire de capital de la bugetul municipiului. Fără cuvinte
  • 23.06.2023 18:05 Duta Niculae Tot o gaură în mijlocul drumului se află și la Muzeul Grigorescu și tot acolo a fost acoperită gaura de lângă capacul de la canalizare vreo 3 luni
1340 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
1562 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2917 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3098 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV