CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Școala Centrală, emoții la final de an școlar - premii, predarea clopoțelului și... o pensionare

- Actualitate -

Școala Centrală, emoții la final de an școlar - premii, predarea clopoțelului și... o pensionare

În acest an, conducerea Școlii Gimnaziale Centrale din Câmpina a decis separarea celor două festivități de încheiere a anului școlar, între ciclul primar și cel gimnazial.

Dacă despre festivitatea pentru ciclul primar, ați putut afla de aici, în rândurile următoare vă prezentăm cele mai importante aspecte de la festivitatea dedicată ciclului gimnazial.
Au fost foarte multe emoții... Emoția încheierii cu bine a unui nou an școlar, emoția despărțirii de colegi și de profesori, emoții pentru premianți, emoții pentru cei care se pregătesc de admitere, emoții...
Cele două clase a VIII-a, diriginte Laura Arman și Florentina Dumitrașcu, au fost cele care au deschis șirul premierilor. Șefii de promoție din cele două clase s-au adresat colegilor, profesorilor și părinților și au predat - în mod simbolic - clopoțelul colegilor lor din clasele a VII-a.
De asemenea, un moment special a fost cel al pensionării profesorului Lucreția Duță. S-au spus cuvinte frumoase, emoționante, directorul școlii, Gabriela Cazacu, i-a acordat o plachetă de onoare, dar parcă aplauzele elevilor au fost cele care au mers direct la inima profesoarei. ”În toți acești ani am întâlnit persoane absolut fabuloase, am întâlnit oameni minunați. Nicio altă carieră nu mi-ar fi oferit șansa de a cunoaște atâția oameni deosebiți”, a spus vizibil emoționată Lucreția Duță.


22 Jun 2024 12:11 1543 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
144 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de apă în localitățile unde stocruile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste lcoalități se numără și comuna Poiana Câmpina, cu satul Bobolia.

citeste mai mult
189 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1033 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1754 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV