Superliga B Prahova. Unirea Teleajen - Sportul Câmpina 4-3. Goluri multe, dar... degeaba pentru câmpineni

Sport (Categoria articolului)

Miercuri după-amiază s-a jucat partida restantă din etapa a 4-a dintre Unirea Teleajen și Sportul Câmpina. A fost o partidă agreabilă, cu nu mai puțin de șapte goluri, dar în ciuda celor trei reușite, câmpinenii s-au întors acasă cu mâna goală, fără niciun punct.

Golurile formației câmpinene au fost mrcat de R. Burlacu și Cafadaru (două), iar echipa aliniată de antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma a avut următoarea alcătuire: Bucuroiu - Buștuc, Coman, Bej, Cafadaru, Voicu, A. Burlacu, Dumitrache, Drăghici, R. Burlacu, Corneanu. Au mai intrat: Basma, Ed. Constantin, Vane, Biro și Iordan.
Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Ionuț Neagu - Cristian Stan, David Ștefan, observator fiind Costin Firică.

Etapa viitoare, în week-end, echipele din zona Câmpina vor juca după următorul program:
sâmbătă, 11 septembrie, ora 17.00, Cocoșești: Real Rio Cocoșești - Triumf Poiana Câmpina
duminică, 12 septembrie, ora 11.00, Puchenii Mari: Viitorul Puchenii Mari - Sportul Câmpina
duminică, 12 septembrie, ora 13.30, Câmpina, teren Petrol: CS Câmpina - CS Scorțeni Bordeni

3782 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

758 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

2059 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

3 comentarii

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

Alte stiri recente

507 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

820 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.