Superliga B Prahova. Unirea Teleajen - Sportul Câmpina 4-3. Goluri multe, dar... degeaba pentru câmpineni

Sport (Categoria articolului)

Miercuri după-amiază s-a jucat partida restantă din etapa a 4-a dintre Unirea Teleajen și Sportul Câmpina. A fost o partidă agreabilă, cu nu mai puțin de șapte goluri, dar în ciuda celor trei reușite, câmpinenii s-au întors acasă cu mâna goală, fără niciun punct.

Golurile formației câmpinene au fost mrcat de R. Burlacu și Cafadaru (două), iar echipa aliniată de antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma a avut următoarea alcătuire: Bucuroiu - Buștuc, Coman, Bej, Cafadaru, Voicu, A. Burlacu, Dumitrache, Drăghici, R. Burlacu, Corneanu. Au mai intrat: Basma, Ed. Constantin, Vane, Biro și Iordan.
Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Ionuț Neagu - Cristian Stan, David Ștefan, observator fiind Costin Firică.

Etapa viitoare, în week-end, echipele din zona Câmpina vor juca după următorul program:
sâmbătă, 11 septembrie, ora 17.00, Cocoșești: Real Rio Cocoșești - Triumf Poiana Câmpina
duminică, 12 septembrie, ora 11.00, Puchenii Mari: Viitorul Puchenii Mari - Sportul Câmpina
duminică, 12 septembrie, ora 13.30, Câmpina, teren Petrol: CS Câmpina - CS Scorțeni Bordeni

2936 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4333 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6285 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

126 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

1022 vizualizari
23 sept. 2021 07:45

9.756 candidați la școlile de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, la sesiunea de admitere septembrie-octombrie-noiembrie 2021

S-au încheiat înscrierile pentru sesiunea de admitere septembrie-octombrie la unitățile postliceale de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru cele 1.292 locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina s-au înscris 8.232 candidați, iar pentru cele 300 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca s-au înscris 1.524 candidați. În total, 9.756 candidați la această admitere de toamnă.