Superliga B Prahova. Unirea Teleajen - Sportul Câmpina 4-3. Goluri multe, dar... degeaba pentru câmpineni

Sport (Categoria articolului)

Miercuri după-amiază s-a jucat partida restantă din etapa a 4-a dintre Unirea Teleajen și Sportul Câmpina. A fost o partidă agreabilă, cu nu mai puțin de șapte goluri, dar în ciuda celor trei reușite, câmpinenii s-au întors acasă cu mâna goală, fără niciun punct.

Golurile formației câmpinene au fost mrcat de R. Burlacu și Cafadaru (două), iar echipa aliniată de antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma a avut următoarea alcătuire: Bucuroiu - Buștuc, Coman, Bej, Cafadaru, Voicu, A. Burlacu, Dumitrache, Drăghici, R. Burlacu, Corneanu. Au mai intrat: Basma, Ed. Constantin, Vane, Biro și Iordan.
Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Ionuț Neagu - Cristian Stan, David Ștefan, observator fiind Costin Firică.

Etapa viitoare, în week-end, echipele din zona Câmpina vor juca după următorul program:
sâmbătă, 11 septembrie, ora 17.00, Cocoșești: Real Rio Cocoșești - Triumf Poiana Câmpina
duminică, 12 septembrie, ora 11.00, Puchenii Mari: Viitorul Puchenii Mari - Sportul Câmpina
duminică, 12 septembrie, ora 13.30, Câmpina, teren Petrol: CS Câmpina - CS Scorțeni Bordeni

3518 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1286 vizualizari
19 aug. 2022 17:04

Sâmbătă, 20 august, începe în Prahova o nouă ediție a campionatului județean de fotbal

După cum v-am mai anunțat deja, sâmbătă, 20 august, începe o nouă ediție a campionatului județean de fotbal. Spre deosebire de precedentele ediții, de această dată, la nivelul primului eșalon fotbalistic al Prahovei vor fi reprezentate atât Câmpina, cât și Poiana Câmpina.

2184 vizualizari
16 aug. 2022 15:40

Etapa a patra a adus patru clasări pe podium pentru automobiliștii câmpineni

Pe circuitul Transilvania Motor Ring, de lângă Tg. Mureș, a avut loc în week-end etapa a patra a Campionatului Național de Automobilism Time Attack ROTAC, la start aliniindu-se și componenții clubului câmpinean de automobilism Motors House Racing.

Alte stiri recente

908 vizualizari
19 aug. 2022 22:57

ISU a emis mesaj RO-ALERT pentru prezența unui urs pe Strada Fabricii, din Câmpina

În ultima vreme, în zona Câmpinei situată la ieșirea spre Telega - Brebu, și-a făcut apariția mai multe zile la rând un urs.

1378 vizualizari
19 aug. 2022 21:35

Urmărire ca-n filme pe DN1, la doi pași de Câmpina. Au lipsit doar focurile de armă...

Joi dupa-amiază, în jurul orei 16.45, un echipaj de Poliție a avut de efectuat o urmărire ca-n filme, la Bănești, la doi pași de Câmpina, după ce un conducător auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Știa el ce știa, pentru că avea să se aleagă cu un dosar penal.