CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Echipa de fotbal juniori 12-14 ani a CS Câmpina va juca în campionatul republican ”Elite”

- Sport -

Echipa de fotbal juniori 12-14 ani a CS Câmpina va juca în campionatul republican ”Elite”

CS Câmpina face, în sfârșit, pasul spre o performanță reală, echipa de fotbal juniori 12-14 ani fiind înscrisă în campionatul republican de juniori, categoria ”Elite”. Gruparea pregătită de antrenorul Roberto Opatchi va începe meciurile din noul sezon republican pe 17 octombrie.

Este una dintre cele mai valoroase grupe de juniori ale CS Câmpina, grupă care activează și în campionatul județean al juniorilor C, Seria Vest, acolo unde după primele trei etape se află pe locul 6.
Câmpinenii s-au pregătit pentru evoluția în campionatul republican de juniori ”Elite”. Au treninguri noi, grație unei sponsorizări din partea firmei Miras, precum și echipament de joc, la care au contribuit părinții. Așadar, totul este pregătit, chiar dacă încă nu se cunosc adversarele din grupa în care va fi repartizată și CS Câmpina.
Mai mult, clubul câmpinean deja a antamat pentru vara anului viitor participarea la un nou prestigios turneu internațional, care va avea loc în perioada 28 august - 1 septembrie 2023, la Kartepe, lângă Istanbul, în Turcia.
”Aceși copii au o evoluție foarte bun și după sumedenia de meciuri amicale și turnee la care au participat, am decis că este momentul pentru un nou pas înainte. Acesta va fi prezența în campionatul republican Elite, acolo unde vor juca în compania unor adversari mult mai valoroși decât cei pe care i-am întâlnit până acum. Pe aceeași line, a creșterii și dezvoltării lor, se înscrie și participarea lor la un nou turneu internațional. După evoluția foarte bună din vara acestui an de la Salonic, la sfârșitul verii anului viitor vom merge la un turneu în Turcia, unde vom avea pocazia să întâlnim alți adversari deosebit de valoroși. Toate acestea nu fac altceva decât să îi ajute pe copii să crească în valoare, să capete experiență și eu am convingerea că cel puțin unul dintre ei va ajunge cu adverărat fotbalist, asta însemnând să evolueze cel puțin la nivelul primului eșalon fotbalistic național”, ne=a declarta Roberto Opatchi, antrenorul acestei grupe de juniori a CS Câmpina.


01 Oct 2022 16:04 2632 vizualizari


Comentarii


  • 01.10.2022 17:00 dias Felicitări copiilor, Felicitări lui Roberto! Este o secție care trebuie susținută...în rest, mă refer la fotbal, bani aruncați pe apa sâmbetei.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
700 vizualizari 25 May 2024 20:59 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Sâmbătă seară, la Suceava, a avut loc primul meci al formației CS Câmpina la turneul final Speranța al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III. CS Câmpina a întâlnit formația CSS Drobeta Tr. Severin,

citeste mai mult
1116 vizualizari 25 May 2024 20:24 Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a început etapa a 32-a din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și se va încheia duminică. Iată rezultatele de până acum și clasamentul la zi:

citeste mai mult
599 vizualizari 25 May 2024 20:03 Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Mai mulți atleți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, sub coordonarea antrenorului Mihaela Marin, au participat sâmbătă, la București, la prima zi a etapei I a Campionatulului Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

citeste mai mult
859 vizualizari 25 May 2024 13:59 Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Nu, nu a fost un meci de vacanță... Deși, cam așa a părut... Toată lumea relaxată, gazdele au forțat doar cât să aibă un avantaj conforabil, oaspeții excesiv de relaxați, nimeni părea că nu-și dorește altceva decât ca totul să se termine...

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV