Echipa de fotbal juniori 12-14 ani a CS Câmpina va juca în campionatul republican ”Elite”

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina face, în sfârșit, pasul spre o performanță reală, echipa de fotbal juniori 12-14 ani fiind înscrisă în campionatul republican de juniori, categoria ”Elite”. Gruparea pregătită de antrenorul Roberto Opatchi va începe meciurile din noul sezon republican pe 17 octombrie.

Este una dintre cele mai valoroase grupe de juniori ale CS Câmpina, grupă care activează și în campionatul județean al juniorilor C, Seria Vest, acolo unde după primele trei etape se află pe locul 6.
Câmpinenii s-au pregătit pentru evoluția în campionatul republican de juniori ”Elite”. Au treninguri noi, grație unei sponsorizări din partea firmei Miras, precum și echipament de joc, la care au contribuit părinții. Așadar, totul este pregătit, chiar dacă încă nu se cunosc adversarele din grupa în care va fi repartizată și CS Câmpina.
Mai mult, clubul câmpinean deja a antamat pentru vara anului viitor participarea la un nou prestigios turneu internațional, care va avea loc în perioada 28 august - 1 septembrie 2023, la Kartepe, lângă Istanbul, în Turcia.
”Aceși copii au o evoluție foarte bun și după sumedenia de meciuri amicale și turnee la care au participat, am decis că este momentul pentru un nou pas înainte. Acesta va fi prezența în campionatul republican Elite, acolo unde vor juca în compania unor adversari mult mai valoroși decât cei pe care i-am întâlnit până acum. Pe aceeași line, a creșterii și dezvoltării lor, se înscrie și participarea lor la un nou turneu internațional. După evoluția foarte bună din vara acestui an de la Salonic, la sfârșitul verii anului viitor vom merge la un turneu în Turcia, unde vom avea pocazia să întâlnim alți adversari deosebit de valoroși. Toate acestea nu fac altceva decât să îi ajute pe copii să crească în valoare, să capete experiență și eu am convingerea că cel puțin unul dintre ei va ajunge cu adverărat fotbalist, asta însemnând să evolueze cel puțin la nivelul primului eșalon fotbalistic național”, ne=a declarta Roberto Opatchi, antrenorul acestei grupe de juniori a CS Câmpina.

2224 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • dias 01.10.2022 17:00 Felicitări copiilor, Felicitări lui Roberto! Este o secție care trebuie susținută...în rest, mă refer la fotbal, bani aruncați pe apa sâmbetei.

Sport

123 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1355 vizualizari
04 iun. 2023 19:28

Cinci clasări pe podium pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționale, categoriile sub 16 și sub 18 ani

Pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București au avut loc, sâmbătă și duminică, etape ale Campionatului Național de Atletism pentru categoriile sub 16 și sub 18 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a obținut cinci clasări pe podium, demonstrând încă odată valoarea pregătirii care se realizează la Câmpina.

Alte stiri recente

1091 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!

1612 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.