Curs gratuit de legislație rutieră - mărțișorul Școlii de șoferi Manlex Auto Câmpina, pentru doamne și domnișoare

Social (Categoria articolului)

Școala de șoferi Manlex Auto din municipiul Câmpina a pregătit o ofertă specială, de Mărțișor, pentru femeile care doresc să se pregătească în vederea obținerii permisului de conducere. Doamnele și domnișoarele care se vor înscrie, pe 1 Martie 2021, la Manlex Auto, vor putea urma gratuit cursul de legislație rutieră.

După cum se știe, în vederea susținerii examenului auto, un candidat urmează cursul teoretic (de legislație rutieră) și cel de pregătire practică. Ei bine, pentru a veni în sprijinul doamnelor și domnișoarelor, Manlex Auto oferă acest Mărțișor - curs gratuit de legislație rutieră pentru candidatele care se vor înscrie pe 1 Martie la școala de șoferi, ofertă valabilă indiferent de categoria de permis pe care o doresc persoanele care se înscriu (AM, A1, A2, A, B1, B, B cutie automată, B persoane cu dizabilități, BE, C, CE, D). De asemenea, oferta este valabilă și pentru domnișoarele care nu au împlinit încă vârsta majoratului, dar care au peste 16 ani, pentru categoriile A1 și B1.
Pentru înscriere puteți merge la sediul Școlii de șoferi Manlex Auto - Câmpina, Strada Griviței nr. 82, iar mai multe informații puteți obține sunând la 0727.878.195.

3156 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bogdan 27.02.2021 08:11 Dacă ii învățați sa semnalizeze stânga dacă întra în giratoriu, nu și ieșirea, atunci e fault total. Numai în PH am întâlnit aceasta anomalie a școlilor de soferi

Social

1794 vizualizari
23 mai 2022 19:57

Trei concursuri derulate la Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza” au trecut de etapa de jurizare

La Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina se derulează în acest moment nu mai puțin de trei concursuri școlare inter-județene, cu diverse tematici. Zilele trecute a avut loc jurizarea lucrărilor transmise, iar în ultima zi a acestei luni va avea loc festivitatea de premiere.

1591 vizualizari
23 mai 2022 08:10

Proiect internațional la Centrul Cultural pentru Tineret ”Zamolxes” Câmpina

Asociația ”Together” Luxemburg, în colaborare cu Fundaţia ”Zamolxes”, organizează seminarul internaţional "NOH8" în perioada 26 mai – 3 iunie 2022, în Câmpina, la Centrul Cultural pentru Tineret ”Zamolxes”. La acest seminar vor participa 25 de tineri din cinci țări - Luxemburg, Polonia, Slovacia, Turcia și România.

Alte stiri recente

117 vizualizari
24 mai 2022 20:59

Liga A Prahova, etapa a 31-a. Rezultate și clasament

Marți, 24 mai 2022, în cadrul etapei a 31-a din Liga A Prahova, la fotbal, etapă intermediară, s-au înregistrat o serie de rezultate mai puțin așteptate. Iată rezultatele etapei, clasamentul la zi, precum și programul etapei viitoare:

781 vizualizari
24 mai 2022 20:00

O autospecială a Poliției a lovit un motociclist pe DN1, la Nistorești

Cu puțin timp în urmă, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona cartierului Nistorești s-a produs un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că accidentul a avut loc între o autospecială de poliție și o motocicletă.