Curs gratuit de legislație rutieră - mărțișorul Școlii de șoferi Manlex Auto Câmpina, pentru doamne și domnișoare

Social (Categoria articolului)

Școala de șoferi Manlex Auto din municipiul Câmpina a pregătit o ofertă specială, de Mărțișor, pentru femeile care doresc să se pregătească în vederea obținerii permisului de conducere. Doamnele și domnișoarele care se vor înscrie, pe 1 Martie 2021, la Manlex Auto, vor putea urma gratuit cursul de legislație rutieră.

După cum se știe, în vederea susținerii examenului auto, un candidat urmează cursul teoretic (de legislație rutieră) și cel de pregătire practică. Ei bine, pentru a veni în sprijinul doamnelor și domnișoarelor, Manlex Auto oferă acest Mărțișor - curs gratuit de legislație rutieră pentru candidatele care se vor înscrie pe 1 Martie la școala de șoferi, ofertă valabilă indiferent de categoria de permis pe care o doresc persoanele care se înscriu (AM, A1, A2, A, B1, B, B cutie automată, B persoane cu dizabilități, BE, C, CE, D). De asemenea, oferta este valabilă și pentru domnișoarele care nu au împlinit încă vârsta majoratului, dar care au peste 16 ani, pentru categoriile A1 și B1.
Pentru înscriere puteți merge la sediul Școlii de șoferi Manlex Auto - Câmpina, Strada Griviței nr. 82, iar mai multe informații puteți obține sunând la 0727.878.195.

3530 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bogdan 27.02.2021 08:11 Dacă ii învățați sa semnalizeze stânga dacă întra în giratoriu, nu și ieșirea, atunci e fault total. Numai în PH am întâlnit aceasta anomalie a școlilor de soferi

Social

95 vizualizari
06 iun. 2023 22:36

Greva din învățământ continuă și la Câmpina. Contradicții între ministrul Educației și liderii sindicali

Greva din învățământ a continuat și marți, 6 iunie, după minivacanța de Rusalii. La Câmpina, în toate unitățile de învățământ se face grevă, într-o proporție mai mare sau mai mică.

1679 vizualizari
28 mai 2023 08:46

Echipa Școlii Centrale Câmpina a participat la faza județeană a concursului ”Educație rutieră - Educație pentru viață”

Sâmbătă, 27 mai, în Parcul Memorial Constantin Stere, din comuna Bucov, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au organizat faza județeană a concursului național ”Educație rutieră- Educație pentru viață". În competiție, au participat șase echipe a câte patru elevi din ciclurile primare și gimnaziale din unități de învățământ din Câmpina (Școala Gimnazială Centrală) și din orașele Comarnic, Mizil,  Sinaia, Plopeni și Vălenii de Munte. 

Alte stiri recente

709 vizualizari
06 iun. 2023 20:46

Cupa României. CS Șirna Varnița - Tricolorul Breaza 2-2, 4-3 după prelungiri

Lovitură de teatru marți după-amiază în semifinalele Cupei României, unde liderul incontestabil al campionatului Ligii A, Tricolorul Breaza, nu a putut să treacă de ocupanta locului 1 în Seria Vest a Superligii B1, al treilea eșalon județean, CS Șirna Varnița.

732 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

1 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.