Curs gratuit de legislație rutieră - mărțișorul Școlii de șoferi Manlex Auto Câmpina, pentru doamne și domnișoare

Social (Categoria articolului)

Școala de șoferi Manlex Auto din municipiul Câmpina a pregătit o ofertă specială, de Mărțișor, pentru femeile care doresc să se pregătească în vederea obținerii permisului de conducere. Doamnele și domnișoarele care se vor înscrie, pe 1 Martie 2021, la Manlex Auto, vor putea urma gratuit cursul de legislație rutieră.

După cum se știe, în vederea susținerii examenului auto, un candidat urmează cursul teoretic (de legislație rutieră) și cel de pregătire practică. Ei bine, pentru a veni în sprijinul doamnelor și domnișoarelor, Manlex Auto oferă acest Mărțișor - curs gratuit de legislație rutieră pentru candidatele care se vor înscrie pe 1 Martie la școala de șoferi, ofertă valabilă indiferent de categoria de permis pe care o doresc persoanele care se înscriu (AM, A1, A2, A, B1, B, B cutie automată, B persoane cu dizabilități, BE, C, CE, D). De asemenea, oferta este valabilă și pentru domnișoarele care nu au împlinit încă vârsta majoratului, dar care au peste 16 ani, pentru categoriile A1 și B1.
Pentru înscriere puteți merge la sediul Școlii de șoferi Manlex Auto - Câmpina, Strada Griviței nr. 82, iar mai multe informații puteți obține sunând la 0727.878.195.

2921 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bogdan 27.02.2021 08:11 Dacă ii învățați sa semnalizeze stânga dacă întra în giratoriu, nu și ieșirea, atunci e fault total. Numai în PH am întâlnit aceasta anomalie a școlilor de soferi

Social

1163 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.

4304 vizualizari
02 dec. 2021 20:22

La Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina a avut loc premierea concursului de creație literară pentru elevi

Ajuns la a V-a ediție, concursul de creație literară ”Pe tărâmul lecturii” rezervat elevilor câmpineni, s-a încheiat joi, 2 decembrie, cu festivitatea de premiere, care a avut loc pe terasa Bibliotecii Municipale ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina.

Alte stiri recente

598 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2023 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.