Daniel Ioniţă (ALDE), primul candidat lansat oficial în cursa pentru Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Deputatul Graţiela Gavrilescu, președintele ALDE Prahova, a venit vineri seară la Câmpina pentru a participa la conferința de lansare în cursa electorală a mai multor candidaţi ai acestei formaţiuni politice. Este vorba doar despre candidați la primăriile din municipiu și comunele vecine,  pentru că listele pentru consiliile locale vor fi definitivate până la 15 februarie. Pentru Primăria Câmpina, candidatul ALDE este actualul consilier local, Daniel Ioniță.

ALDE și-a fixat un  obiectiv impresionant pentru alegerile locale – 20% din voturi și statutul de a treia forță politică la nivelul județului. Pentru Câmpina ne-au fost anunțate surprize – un program electoral puternic, al candidatului la Primărie, dar și prezența pe lista pentru Consiliul Local a unor oameni de valoare și chiar a unui fost consilier local. Numele acestuia, ca și întreaga listă pentru CL le vom afla pe 15 februarie.
Daniel Ioniță este președintele ALDE Câmpina și se află la primul mandat de consilier local. A fost membru PNL și a candidat în 2012 pe lista USL. A făcut parte din echipa cu care deputatul Virgil Guran a părăsit PNL pentru a se înscrie în PLR, partidul fostului premier Călin Popescu Tăriceanu. Ulterior, Guran a ales alte drumuri politice. Daniel Ioniță a rămas în PLR, această formațiune politică fuzionând cu PC și de aici rezultând ALDE, adică Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.
Odată cu candidatura lui Daniel Ioniță, ieri au fost lansate oficial și candidaturile pentru primăriile din localitățile vecine
: Nicolae Goran (Proviţa de Jos), Florin Voiculescu (Proviţa de Sus), Aurică Comăniţă (Brebu), Vasile Dumitrescu (Şotrile), Gheorghe Vişan (Băneşti) și Marian Burciu (Poiana Câmpina). Unii dintre ei au mai fost implicaţi lupta electorală, au devenit și consilieri locali, alţii sunt la prima experienţă de acest gen.

8927 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Laura 11.02.2016 22:47 Stiti cumva, candideaza domnul Tudor? Ar fi cel mai bun dintre cei de la PSD
  • Ilinca 19.02.2016 14:54 E o gluma? Cum sa își propună sa devină primar Ioniță?! Garantează Guran pentru el? Ha, ha, ha!

Politică

256 vizualizari
27 nov. 2020 06:30

"Somăm PNL să înceteze atacurile mizerabile la adresa candidaților PSD Prahova!"

(P) Social-democrații prahoveni consideră că liberalii își acoperă disperarea prin atacuri la adresa principalilor adversari politici, motivul fiind acela că reprezentanții PNL "simt că șansele lor de a câștiga alegerile din 6 decembrie au scăzut considerabil".

1653 vizualizari
24 nov. 2020 20:45

Partidul Ecologist Român propune taxe, impozite și TVA 0 pentru produsele bio 100% românești

(P) Partidul Ecologist Român vine în fața electoratului la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 cu mai multe proiecte de mare valoare, proiecte care ar putea contribui la un nivel de viață mai bun, pentru fiecare dintre noi. Un astfel de proiect este ”Produse bio 100% românești”.

Alte stiri recente

174 vizualizari
27 nov. 2020 17:58

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 noiemrbrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1055 vizualizari
27 nov. 2020 06:20

O mare parte a Cartierului Muscel din Câmpina nu va avea energie electrică timp de mai multe ore, pe 3 și 4 decembrie 2020

Societatea Electrica (SDEE Muntenia Nord) va întrerupe furnizarea energiei electrice în Cartierul Muscel din municipiul Câmpina joi - 3 decembrie și vineri - 4 decembrie, în intervalul orar 9.30-14.30. Joi, vor fi afectați de această întrerupere câmpinenii care locuiesc pe străzile Muscelului, Libertății și Fântânii, iar vineri, locuitorii de pe străzile Ion Heliade Rădulescu, Poieniței și Anotimpului.