Daniel Ioniţă (ALDE), primul candidat lansat oficial în cursa pentru Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Deputatul Graţiela Gavrilescu, președintele ALDE Prahova, a venit vineri seară la Câmpina pentru a participa la conferința de lansare în cursa electorală a mai multor candidaţi ai acestei formaţiuni politice. Este vorba doar despre candidați la primăriile din municipiu și comunele vecine,  pentru că listele pentru consiliile locale vor fi definitivate până la 15 februarie. Pentru Primăria Câmpina, candidatul ALDE este actualul consilier local, Daniel Ioniță.

ALDE și-a fixat un  obiectiv impresionant pentru alegerile locale – 20% din voturi și statutul de a treia forță politică la nivelul județului. Pentru Câmpina ne-au fost anunțate surprize – un program electoral puternic, al candidatului la Primărie, dar și prezența pe lista pentru Consiliul Local a unor oameni de valoare și chiar a unui fost consilier local. Numele acestuia, ca și întreaga listă pentru CL le vom afla pe 15 februarie.
Daniel Ioniță este președintele ALDE Câmpina și se află la primul mandat de consilier local. A fost membru PNL și a candidat în 2012 pe lista USL. A făcut parte din echipa cu care deputatul Virgil Guran a părăsit PNL pentru a se înscrie în PLR, partidul fostului premier Călin Popescu Tăriceanu. Ulterior, Guran a ales alte drumuri politice. Daniel Ioniță a rămas în PLR, această formațiune politică fuzionând cu PC și de aici rezultând ALDE, adică Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.
Odată cu candidatura lui Daniel Ioniță, ieri au fost lansate oficial și candidaturile pentru primăriile din localitățile vecine
: Nicolae Goran (Proviţa de Jos), Florin Voiculescu (Proviţa de Sus), Aurică Comăniţă (Brebu), Vasile Dumitrescu (Şotrile), Gheorghe Vişan (Băneşti) și Marian Burciu (Poiana Câmpina). Unii dintre ei au mai fost implicaţi lupta electorală, au devenit și consilieri locali, alţii sunt la prima experienţă de acest gen.

9760 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Laura 11.02.2016 22:47 Stiti cumva, candideaza domnul Tudor? Ar fi cel mai bun dintre cei de la PSD
  • Ilinca 19.02.2016 14:54 E o gluma? Cum sa își propună sa devină primar Ioniță?! Garantează Guran pentru el? Ha, ha, ha!

Politică

943 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1645 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

343 vizualizari
03 dec. 2023 10:09

Accident pe DN1, la Bănești. Bărbatul care l-a produs se afla sub influența alcoolului

Duminică dimineață, în jurul orei 9, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, s-a produs un accident rutier.

351 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.