Daniel Ioniţă (ALDE), primul candidat lansat oficial în cursa pentru Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Deputatul Graţiela Gavrilescu, președintele ALDE Prahova, a venit vineri seară la Câmpina pentru a participa la conferința de lansare în cursa electorală a mai multor candidaţi ai acestei formaţiuni politice. Este vorba doar despre candidați la primăriile din municipiu și comunele vecine,  pentru că listele pentru consiliile locale vor fi definitivate până la 15 februarie. Pentru Primăria Câmpina, candidatul ALDE este actualul consilier local, Daniel Ioniță.

ALDE și-a fixat un  obiectiv impresionant pentru alegerile locale – 20% din voturi și statutul de a treia forță politică la nivelul județului. Pentru Câmpina ne-au fost anunțate surprize – un program electoral puternic, al candidatului la Primărie, dar și prezența pe lista pentru Consiliul Local a unor oameni de valoare și chiar a unui fost consilier local. Numele acestuia, ca și întreaga listă pentru CL le vom afla pe 15 februarie.
Daniel Ioniță este președintele ALDE Câmpina și se află la primul mandat de consilier local. A fost membru PNL și a candidat în 2012 pe lista USL. A făcut parte din echipa cu care deputatul Virgil Guran a părăsit PNL pentru a se înscrie în PLR, partidul fostului premier Călin Popescu Tăriceanu. Ulterior, Guran a ales alte drumuri politice. Daniel Ioniță a rămas în PLR, această formațiune politică fuzionând cu PC și de aici rezultând ALDE, adică Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.
Odată cu candidatura lui Daniel Ioniță, ieri au fost lansate oficial și candidaturile pentru primăriile din localitățile vecine
: Nicolae Goran (Proviţa de Jos), Florin Voiculescu (Proviţa de Sus), Aurică Comăniţă (Brebu), Vasile Dumitrescu (Şotrile), Gheorghe Vişan (Băneşti) și Marian Burciu (Poiana Câmpina). Unii dintre ei au mai fost implicaţi lupta electorală, au devenit și consilieri locali, alţii sunt la prima experienţă de acest gen.

9127 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Laura 11.02.2016 22:47 Stiti cumva, candideaza domnul Tudor? Ar fi cel mai bun dintre cei de la PSD
  • Ilinca 19.02.2016 14:54 E o gluma? Cum sa își propună sa devină primar Ioniță?! Garantează Guran pentru el? Ha, ha, ha!

Politică

3120 vizualizari
18 iun. 2021 22:56

Drept la replică referitor la articolul "Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde"

3 comentarii

Consilierul local Cezar Grama ne-a transmis un drept la replică la articolul "Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde", publicat de Câmpinatv.ro în data de 16 iunie 2021.

3210 vizualizari
16 iun. 2021 22:11

Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde

Ceea ce se întâmplă la nivelul Consiliului Local Câmpina, în prezent, este o situație fără precedent. Lucrurile păreau extrem de clare. Consilierul local Cezar Grama a fost exclus din Partidul Verde, a solicitat în instanță anularea hotărârii prin care a fost exclus din partid, Tribunalul București i-a cerut să arate motivele de drept pe care își întemeiază cererea și să plătească o taxă de timbru de 200 lei. Cezar Grama a depus la dosar dovada achitării taxei de timbru de 20 de lei și nu 200 lei, așa cum i-a fost pus în vedere prin rezoluție de către judecător. Prin urmare, judecătorul Camerei de Consiliu a dispus anularea cererii de chemare în judecată formulată de Cezar Grama împotriva Partidului Verde, iar acesta nu a mai depus o cerere de reexaminare în termenul de 15 zile pe care îl avea la dispoziție.

Alte stiri recente

2645 vizualizari
23 iun. 2021 12:56

Accident pe DN1. Două mașini s-au ciocnit pe sensul Ploiești - Câmpina

UPDATE - Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, în accident au fost implicate un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani și un altul condus de un bărbat de 46 de ani. Conducătorul auto în vârstă de 46 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto de 44 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat negativ. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

Pe DN1, la km 80+500, în apropiere de Paralela 45, pe raza localității Băicoi, a avut loc un accident de circulație.

1705 vizualizari
22 iun. 2021 22:02

Evenimente dedicate iei tradiționale românești, în acest week-end, la Breaza

1 comentarii

Pe 24 iunie se sărbătorește Ziua Universală a Iei, element de identitate națională românească și prilej pentru organizarea unor manifestări așteptate cu bucurie odată cu relaxarea măsurilor de protecție sanitară stabilite de autorități din cauza pandemiei de COVID-19.