Daniel Ioniţă (ALDE), primul candidat lansat oficial în cursa pentru Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Deputatul Graţiela Gavrilescu, președintele ALDE Prahova, a venit vineri seară la Câmpina pentru a participa la conferința de lansare în cursa electorală a mai multor candidaţi ai acestei formaţiuni politice. Este vorba doar despre candidați la primăriile din municipiu și comunele vecine,  pentru că listele pentru consiliile locale vor fi definitivate până la 15 februarie. Pentru Primăria Câmpina, candidatul ALDE este actualul consilier local, Daniel Ioniță.

ALDE și-a fixat un  obiectiv impresionant pentru alegerile locale – 20% din voturi și statutul de a treia forță politică la nivelul județului. Pentru Câmpina ne-au fost anunțate surprize – un program electoral puternic, al candidatului la Primărie, dar și prezența pe lista pentru Consiliul Local a unor oameni de valoare și chiar a unui fost consilier local. Numele acestuia, ca și întreaga listă pentru CL le vom afla pe 15 februarie.
Daniel Ioniță este președintele ALDE Câmpina și se află la primul mandat de consilier local. A fost membru PNL și a candidat în 2012 pe lista USL. A făcut parte din echipa cu care deputatul Virgil Guran a părăsit PNL pentru a se înscrie în PLR, partidul fostului premier Călin Popescu Tăriceanu. Ulterior, Guran a ales alte drumuri politice. Daniel Ioniță a rămas în PLR, această formațiune politică fuzionând cu PC și de aici rezultând ALDE, adică Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.
Odată cu candidatura lui Daniel Ioniță, ieri au fost lansate oficial și candidaturile pentru primăriile din localitățile vecine
: Nicolae Goran (Proviţa de Jos), Florin Voiculescu (Proviţa de Sus), Aurică Comăniţă (Brebu), Vasile Dumitrescu (Şotrile), Gheorghe Vişan (Băneşti) și Marian Burciu (Poiana Câmpina). Unii dintre ei au mai fost implicaţi lupta electorală, au devenit și consilieri locali, alţii sunt la prima experienţă de acest gen.

9558 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Laura 11.02.2016 22:47 Stiti cumva, candideaza domnul Tudor? Ar fi cel mai bun dintre cei de la PSD
  • Ilinca 19.02.2016 14:54 E o gluma? Cum sa își propună sa devină primar Ioniță?! Garantează Guran pentru el? Ha, ha, ha!

Politică

1734 vizualizari
21 feb. 2023 10:37

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

1830 vizualizari
16 feb. 2023 21:20

Horațiu Zăgan, despre acuzele aduse de Florin Marcu: ”Nu au nicio legătură cu realitatea”

La finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 15 februarie, consilierul Florin Marcu l-a acuzat pe Horațiu Zăgan că este într-un conflict de interese și l-a amenințat cu... ANI.

Alte stiri recente

0 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

694 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.