Trei copii de la Colegiul Tehnic ”Forestier” Câmpina, premiul I la a X-a ediție a Concursului ”Lumea lui Caragiale”

Actualitate (Categoria articolului)

În Aula ”Paul Constantinescu” a Colegiului Național ”Ion Luca Caragiale”, din Ploiești, a avut loc sâmbătă, 4 februarie, secțiunea de interpretare teatrală a Concursului regional ”Lumea lui Caragiale”, ajuns la ediția a X-a.

La această secțiune a concursului au participat 40 de elevi cu monologuri sau trupe cu fragmente din opera marelui ”Nenea Iancu”, printre care și o trupă de la Colegiul Tehnic Forestier din Câmpina. Cei trei elevi din cadrul acestei trupe sunt Iulia Ion, Bianca Neagu și Antonio Ion, coordonați de profesorul Simona Abăluță. Cei trei elevi fac parte și din proiectul ”Atelierul actorului”, unde se pregătesc sub coordonarea lui Cătălin Paraschiv. În cadrul concursului de la Ploiești, cei trei elevi câmpineni au prezentat comedia ”Conu Leonida față cu reacțiunea”, juriul acordându-le premiul I pentru reprezentația lor.
O performanță pentru care se cuvin felicitați toți cei implicați în acest frumos proiect!

6739 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Iulian Petrescu 05.02.2023 19:04 Felicitări elevilor copiilor și părinților

Actualitate

1788 vizualizari
20 mar. 2023 13:50

La Câmpina, o vizită a degenerat într-o bătaie și s-a soldat cu reținerea de către polițiști a... vizitatorului

Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 19.45, polițiștii din Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat. 

1311 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Alte stiri recente

0 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

694 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.