Bilanțul pe 2018 și planurile pe 2019 la Asociația Cultul Eroilor "Regina Maria" Câmpina

Social (Categoria articolului)

Anual, membrii Asociației Cultul Eroilor "Regina Maria", subfiliala Câmpina, se întâlnesc în cadrul unei adunări generale pentru a trece în revistă realizările anului anterior și pentru a face planurile pentru anul abia început. Adunarea generală a avut loc marți, 19 februarie, la Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina.

În prezidiul adunării s-au aflat președintele subfilialei Câmpina - col (r) Marian Dulă, președintele asociației la nivelul județului Prahova - col (retragere) Constantin Chiper, președintele de onoare al subfilialei Câmpina - primarul Horia Tiseanu și vicepreședintele - col (r) Viorel Bondoc. În cadrul prezentării raportului de activitate pe anul anterior, Marian Dulă a subliniat că subfiliala Câmpina are 186 de membri, lucru îmbucurător, dar și că în anul 2018 s-au desfășurat numeroase acțiuni. Dintre acestea, ar fi de amintit implicarea în lucrările de la Cimitirul Eroilor, prezențele constante la Ziua Veteranilor, la Ziua Armatei și, mai ales, la Ziua Drapelului, când pe Bulevardul Carol I a fost desfășurat un uriaș tricolor, de 100 de metri, purtat de 100 de elevi de la unități de învățământ din Câmpina, împreună cu membri ai Asociației Cultul Eroilor "Regina Maria". Reprezentanții asociației merg periodic în unitățile de învățământ din municipiu, unde desfășoară diverse acțiuni împreună cu copii, organizând inclusiv concursuri pe teme istorice.

3026 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

581 vizualizari
22 mar. 2019 12:40

Pericol real pentru copii - o gaură în asfalt, la ieșirea din incinta Școlii "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Mai mulți părinți ai căror copii învață la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din municipiul Câmpina ne-au semnalat existența unei gropi apărute chiar în zona pe unde elevii intră și ies în/din instituția de învățământ. Este vorba despre zona adiacentă porților laterale, cele dinspre sediul Distrigaz. Părinții sunt îngrijorați ca nu cumva această gaură din asfalt să devină o capcană pentru copii lor. La rândul nostru, semnalăm această problemă autorităților locale, cu speranță că vor lua măsurile necesare.

2726 vizualizari
21 mar. 2019 09:35

Accident în centrul Câmpinei. O autoutilitară a intrat într-un autoturism care circula regulamentar

Accidentul s-a produs pe Bulevardul Carol I, în apropierea notariatelor. O autoutilitară Volkswagen, cu numărul de înmatriculare PH-15-VEE, a ieșit de pe Strada 1 Decembrie 1918 în bulevardul central, prin breteaua din fața "turnului înclinat". Conducătorul auto nu a acordat prioritate și a intrat direct în autoturismul Volkswagen PH-87-NLF, care circula regulamentar pe Bulevardul Carol I, dinspre centrul localității.

Alte stiri recente

469 vizualizari
22 mar. 2019 13:38

Lucrări pentru introducerea unui canal de colectare a apelor pluviale la intersecția străzilor I.H. Rădulescu și Drumul Taberei din Câmpina

La intersecția străzilor Ion Heliade Rădulescu, Drumul Taberei și Muscelului din municipiul Câmpina este în curs de execuție o lucrare de colectare a apelor pluviale și de dirijare a acestora spre pârâul Câmpinița. Este o investiție despre care se vorbește de mai mulți ani, dar abia în 2018 a fost aprobată de Consiliul Local, iar licitația în vederea executării lucrărilor a fost finalizată în ianuarie 2019.

1806 vizualizari
21 mar. 2019 21:04

Liga A Prahova, etapa a 19-a. Avancronici și delegări

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 19-a din Liga A Prahova. Capul de afiș al rundei pare a fi la Păulești, dar și la Brebu, Coada Izvorului sau Urlați se anunță meciuri interesante. Iată programul cu scurte avancronici și cu delegările arbitirlor și observatorilor: