Memorialul ”Luca Henegar”, la ediție aniversară, prilej de sărbătoare pentru atletismul câmpinean

Sport (Categoria articolului)

Cu siguranță că profesorul Luca Henegar s-ar fi bucurat foarte mult să vadă un stadion plin de copii, care practică atletismul cu voioșie. Un om de o modestie, dar și de o valoare greu de egalat, profesorul Luca Henegar a iubit foarte mult copiii și se bucura de fiecare dată să-i vadă făcând mișcare. În week-end a fost ediția a X-a, aniversară, a Memorialului ”Luca Henegar” la atletism. Ediția din acest an a fost un prilej de sărbătoare pentru atletismul câmpinean, la eveniment fiind prezenți peste 60 de copii și juniori de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, organizatorul evenimentului, alături de Casa Tineretului.

Față de alte ediții ale acestei competiții, s-au organizat două întreceri - tetratlon pentru copii (cu probe de alergare de viteză 50m, garduri 50m, aruncarea mingii de oină și un traseu aplicativ cu deprinderi motrice) și un concurs open de forță explozivă pentru juniori, cu două probe specifice.
Au fost acordate 24 de premii pentru concursul de la categoria copii (născuți între anii 2007 și 2013) și 12 premii la concursul open pentru juniori.
”Au participat peste 60 de sportivi ai clubului nostru, care au înfruntat vremea neprielnică de la începutul concursului și s-au bucurat de soarele apărut parcă special pentru festivitatea de premiere. A fost mai mult un concurs de probe neclasice, care a adus laolaltă toți sportivii clubului pentru a sărbători mișcarea sportivă și performanța, două dintre lucrurile foarte apreciate de profesorul Luca Henegar”, ne-a declarat Mihaela Marin, profesorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

2293 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1918 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4755 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

2035 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

289 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.