Sportivii de la CS Barracuda Câmpina au obținut 11 medalii la Cupa ”Andrei Nicolescu”

Sport (Categoria articolului)

La Bazinul Olimpic ”Tolea Grințescu” din cadrul Complexului Sportiv Dinamo din București a avut loc în perioada 26-27 octombrie Cupa ”Andrei Nicolescu”, ediția a treia, la care sportivii de la CS Barracuda Câmpina au participat alături de cei mai buni înotători ai României. 

Cei patru sportivi antrenați de Gabriel Cojocaru și care au reprezentat Câmpina la această grea și frumoasă competiție, derulată în patru reuniuni pe durata a două zile, au reușit să adune 11 medalii, dintre care șapte de aur, două de argint și două de bronz, rezultate care au adus clubului câmpinean locul 10 în clasamentul pe echipe. Iată și rezultatele înregistarte de cei patru sportivi de la Clubul Barracuda Câmpina:
Darius Coman - locul 1 la 100m bras, 100m fluture, 200m mixt, 50m bras (cu un timp sub recordul național);
Iarina Cojocaru - locul 1 la 50m bras și 100m liber (probă pe care a câștigat-o cu un timp sub recorudl național), locul 2 la 100m bras și 100m spate;
Ștefan Cojocaru - locul 1 la 100m bras, locul 3 la 50m bras;
Alexandru Nistorescu - locul 3 la 50m spate.
Pentru Iarina Cojocaru și Darius Coman a fost prima competiție la care au îmbrăcat noul echipament marca Jaked, munca, efortul și rezultatele celor doi tineri sportivi câmpineni fiind răsplătite de acest producător de echipament de natație.

3822 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4337 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6287 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

131 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

1040 vizualizari
23 sept. 2021 07:45

9.756 candidați la școlile de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, la sesiunea de admitere septembrie-octombrie-noiembrie 2021

S-au încheiat înscrierile pentru sesiunea de admitere septembrie-octombrie la unitățile postliceale de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru cele 1.292 locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina s-au înscris 8.232 candidați, iar pentru cele 300 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca s-au înscris 1.524 candidați. În total, 9.756 candidați la această admitere de toamnă.