Sportivii de la CS Barracuda Câmpina au obținut 11 medalii la Cupa ”Andrei Nicolescu”

Sport (Categoria articolului)

La Bazinul Olimpic ”Tolea Grințescu” din cadrul Complexului Sportiv Dinamo din București a avut loc în perioada 26-27 octombrie Cupa ”Andrei Nicolescu”, ediția a treia, la care sportivii de la CS Barracuda Câmpina au participat alături de cei mai buni înotători ai României. 

Cei patru sportivi antrenați de Gabriel Cojocaru și care au reprezentat Câmpina la această grea și frumoasă competiție, derulată în patru reuniuni pe durata a două zile, au reușit să adune 11 medalii, dintre care șapte de aur, două de argint și două de bronz, rezultate care au adus clubului câmpinean locul 10 în clasamentul pe echipe. Iată și rezultatele înregistarte de cei patru sportivi de la Clubul Barracuda Câmpina:
Darius Coman - locul 1 la 100m bras, 100m fluture, 200m mixt, 50m bras (cu un timp sub recordul național);
Iarina Cojocaru - locul 1 la 50m bras și 100m liber (probă pe care a câștigat-o cu un timp sub recorudl național), locul 2 la 100m bras și 100m spate;
Ștefan Cojocaru - locul 1 la 100m bras, locul 3 la 50m bras;
Alexandru Nistorescu - locul 3 la 50m spate.
Pentru Iarina Cojocaru și Darius Coman a fost prima competiție la care au îmbrăcat noul echipament marca Jaked, munca, efortul și rezultatele celor doi tineri sportivi câmpineni fiind răsplătite de acest producător de echipament de natație.

4403 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

761 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

2062 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

3 comentarii

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

Alte stiri recente

512 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

831 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.