CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Sportivii de la CS Barracuda Câmpina au obținut 11 medalii la Cupa ”Andrei Nicolescu”

- Sport -

Sportivii de la CS Barracuda Câmpina au obținut 11 medalii la Cupa ”Andrei Nicolescu”

La Bazinul Olimpic ”Tolea Grințescu” din cadrul Complexului Sportiv Dinamo din București a avut loc în perioada 26-27 octombrie Cupa ”Andrei Nicolescu”, ediția a treia, la care sportivii de la CS Barracuda Câmpina au participat alături de cei mai buni înotători ai României. 

Cei patru sportivi antrenați de Gabriel Cojocaru și care au reprezentat Câmpina la această grea și frumoasă competiție, derulată în patru reuniuni pe durata a două zile, au reușit să adune 11 medalii, dintre care șapte de aur, două de argint și două de bronz, rezultate care au adus clubului câmpinean locul 10 în clasamentul pe echipe. Iată și rezultatele înregistarte de cei patru sportivi de la Clubul Barracuda Câmpina:
Darius Coman - locul 1 la 100m bras, 100m fluture, 200m mixt, 50m bras (cu un timp sub recordul național);
Iarina Cojocaru - locul 1 la 50m bras și 100m liber (probă pe care a câștigat-o cu un timp sub recorudl național), locul 2 la 100m bras și 100m spate;
Ștefan Cojocaru - locul 1 la 100m bras, locul 3 la 50m bras;
Alexandru Nistorescu - locul 3 la 50m spate.
Pentru Iarina Cojocaru și Darius Coman a fost prima competiție la care au îmbrăcat noul echipament marca Jaked, munca, efortul și rezultatele celor doi tineri sportivi câmpineni fiind răsplătite de acest producător de echipament de natație.


28 Oct 2019 20:53 4487 vizualizari


Comentarii


586 vizualizari 28 May 2024 21:53 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina a pierdut semifinala și va juca finala mică

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina a pierdut semifinala și va juca finala mică

În penultima zi a turneului final al Campionatului Național de Handbal feminin jujniori III, Spernață, care are loc la Sceava, CS Câmpina a pierdut semifinala.

citeste mai mult
1806 vizualizari 27 May 2024 20:26 La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

citeste mai mult
1069 vizualizari 27 May 2024 18:05 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

citeste mai mult
1630 vizualizari 26 May 2024 22:10 Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Campionatul municipiului București la atletism pentru copii s-a încheiat duminică, sportivii câmpineni obținând noi medalii, dar mai ales speranța că drumul pe care s-a pornit este unul bun, dătător de speranțe că această frumoasă tradiție a Câmpinei va continua.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV