CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Până pe 13 februarie 2023 se află în consultare publică Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Câmpina

- Actualitate -

Până pe 13 februarie 2023 se află în consultare publică Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Câmpina

Primăria municipiului Câmpina supune consultării publice proiectul de aprobare al Planului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) pentru perioada 2021-2027, proiect inițiat de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu și care poate fi studiat aici.

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Câmpina a fost finalizat de firma care a câștigat licitația organizată de Primărie, SC Urban Scope SRL București, în iulie anul trecut, fiind, ulterior, supus dezbaterii în cadrul Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism, în decembrie anul trecut. Documentul supus acum consultării publice este unul strategic de politică publică și are ca scop satisfacerea nevoilor de mobilitate ale persoanelor și activităților economice pentru o mai bună calitate a vieții, adresându-se tuturor formelor de transport din întreaga aglomerație urbană, cu precădere transportului public și privat, de marfă și pasageri, motorizat și nemotorizat, în mișcare sau staționare. 
Ca în cazul oricărei consultări publice, oricine poate face propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, pe care să le transmită Primăriei Câmpina până la data de 13 februarie 2023.
Documentul are peste 350 pagini pe care noi le-am studiat, iar de-a lungul mai multor articole, în zilele următoare, vom publica cele mai interesante aspecte din PMUD. 
După finalizarea consultării publice, cel mai probabil chiar la finalul acestei luni, proiectul va intra în dezbaterea Consiliului Local Câmpina.


04 Feb 2023 13:49 2254 vizualizari



Comentarii






2502 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2599 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1449 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5390 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV