CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Dezastru în prima zi a probei sportive la admiterea la Şcoala de Poliţie Câmpina. 586 candidaţi au fost respinşi!

- Actualitate -

Dezastru în prima zi a probei sportive la admiterea la Şcoala de Poliţie Câmpina. 586 candidaţi au fost respinşi!

Luni, în prima zi a probei sportive din cadrul examenului de admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost un adevărat dezastru. Nu mai puţin de 586 candidaţi au fost eliminaţi, dintre care 562 pentru ratarea probei sportive. Cifra reprezintă aproximativ 10% din totalul candidaţilor, iar în ritmul acesta, la proba teoretică ar putea ajunge mai puţini candidaţi decât cele 1.300 locuri scoase la concurs.

Aşadar, luni, 27 august, în prima zi a probelor sportive, nu mai puţin de 562 candidaţi nu au reuşit să parcurgă traseul practico-aplicativ. Acestora li se mai adaugă alţi şase candidaţi, care nu s-au mai prezentat la proba sportivă, opt candidaţi care au fost declaraţi inapţi la examinarea medicală de luni, opt candidaţi care nu s-au mai prezentat la examinarea medicală şi alţi doi candidaţi care nu au promovat examinarea medicală. Astfel, numărul total al candidaţilor respinşi la probele sportive şi medicale luni, 27 august, se ridică la 586. În aceste condiţii, numărul candidaţilor rămaşi în cursă pentru cele 1.300 locuri a ajuns la 5.400, ceea ce înseamnă o concurenţă de 4,1 candidaţi/loc.
Contravizita medicală şi probele sportive continuă până vineri, 31 august, pentru ca pe 3 septembrie să fie programat testul scris la limba română şi la o limbă străină.


28 Aug 2018 18:29 11499 vizualizari


Comentarii


  • 30.08.2018 20:29 diss Foarte bine!Astia nu sunt in stare nici sa mearga pe strada si noi ne asteptam sa ne apere si protejeze?Si de ce avem nevoie de atatia "sticleti",platiti cu salarii babane ?In curand politistii ii vor apara pe jandarmi si invers!Sunt curios cine le va mai plati salariul?
2503 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2641 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3024 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
703 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV