"Lucrările din Câmpina sunt de proastă calitate și făcute pe sume de două sau trei ori mai mari decât ar fi normal"

Politică (Categoria articolului)

Afirmația îi aparține consilierului local Daniel Ioniță, președinte ALDE Câmpina și candidat al acestui partid pentru funcția de primar al municipiului. "Credeți-mă că știu ce spun, am văzut cum merg lucrurile în administrație în acești patru ani în care am fost consilier local", le-a spus Ioniță celor prezenți ieri la întâlnirea electorală cu copreședintele ALDE - Călin Popescu Tăriceanu.

Daniel Ioniță a vorbit despre lucrările cu probleme din municipiu, despre pierderea fondurilor europene pentru mai multe investiții, despre proasta administrare a bugetului local, despre dezinteresul actualului executiv în privința cheltuirii corecte a banului public. "Sunt singurul consilier care votează împotriva tuturor în ședințele Consiliului Local. De patru ani mă lupt cu actualul primar pentru a-l face să înțeleagă că municipiul Câmpina nu este moșia lui!", a mai spus Daniel Ioniță.

8351 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Andreea 15.05.2016 21:55 Nu vă fie frica, iese tot Horica!!!
  • Catalin 16.05.2016 11:22 Dar dl. Ioniță nu a ridicat mâna si a votat majoritatea proiectelor propuse de primarul nostru penal?
  • Cohan vasile 17.05.2016 12:19 Penibil, sa faci doar anticampanie acuzand ce ei au hotarat in CL.Cum faci o evaluare de costuri fara probe si daca sunt de ce nu ajung sesizarile acolo unde trebuie.Ce solutii are viitorul Primar ?VORBARIEEEEEEEEEEEEE.Nu are expertiza profesionala din viata reala.
  • Vlad Tepes 23.05.2016 18:47 Daniel Ionita mai e omul lui Guran? De ce intreb asta? Ca sa stiu, ca sa stim cine trage sforile. Cat despre declaratii, tipice de campanie. Frumos afisul, apropo :)

Politică

1734 vizualizari
21 feb. 2023 10:37

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

1830 vizualizari
16 feb. 2023 21:20

Horațiu Zăgan, despre acuzele aduse de Florin Marcu: ”Nu au nicio legătură cu realitatea”

La finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 15 februarie, consilierul Florin Marcu l-a acuzat pe Horațiu Zăgan că este într-un conflict de interese și l-a amenințat cu... ANI.

Alte stiri recente

0 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

694 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.