"Lucrările din Câmpina sunt de proastă calitate și făcute pe sume de două sau trei ori mai mari decât ar fi normal"

Politică (Categoria articolului)

Afirmația îi aparține consilierului local Daniel Ioniță, președinte ALDE Câmpina și candidat al acestui partid pentru funcția de primar al municipiului. "Credeți-mă că știu ce spun, am văzut cum merg lucrurile în administrație în acești patru ani în care am fost consilier local", le-a spus Ioniță celor prezenți ieri la întâlnirea electorală cu copreședintele ALDE - Călin Popescu Tăriceanu.

Daniel Ioniță a vorbit despre lucrările cu probleme din municipiu, despre pierderea fondurilor europene pentru mai multe investiții, despre proasta administrare a bugetului local, despre dezinteresul actualului executiv în privința cheltuirii corecte a banului public. "Sunt singurul consilier care votează împotriva tuturor în ședințele Consiliului Local. De patru ani mă lupt cu actualul primar pentru a-l face să înțeleagă că municipiul Câmpina nu este moșia lui!", a mai spus Daniel Ioniță.

8437 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Andreea 15.05.2016 21:55 Nu vă fie frica, iese tot Horica!!!
  • Catalin 16.05.2016 11:22 Dar dl. Ioniță nu a ridicat mâna si a votat majoritatea proiectelor propuse de primarul nostru penal?
  • Cohan vasile 17.05.2016 12:19 Penibil, sa faci doar anticampanie acuzand ce ei au hotarat in CL.Cum faci o evaluare de costuri fara probe si daca sunt de ce nu ajung sesizarile acolo unde trebuie.Ce solutii are viitorul Primar ?VORBARIEEEEEEEEEEEEE.Nu are expertiza profesionala din viata reala.
  • Vlad Tepes 23.05.2016 18:47 Daniel Ionita mai e omul lui Guran? De ce intreb asta? Ca sa stiu, ca sa stim cine trage sforile. Cat despre declaratii, tipice de campanie. Frumos afisul, apropo :)

Politică

691 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.

763 vizualizari
26 sept. 2023 08:31

Șanse mari ca PNL să încheie o colaborare cu PMP. Ce ar putea însemna acest lucru la Câmpina?

5 comentarii

Scena politică se pregătește, mai ales la nivel național, cu o intensitate din ce în ce mai crescută, de anul 2024, un an cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Alte stiri recente

64 vizualizari
03 oct. 2023 22:03

Pe Strada Victoriei, refacerea unui colț de parcare a generat multe discuții, nemulțumiri, dar și... semne de întrebare

Strada Victoriei din Câmpina este una micuță, întortocheată, printre mai multe blocuri. Pornește din Strada Ana Ipătescu și se înfundă în spatele blocurilor de pe Bulevardul Carol I, până în intersecția cu Strada Maramureș.

48 vizualizari
03 oct. 2023 21:25

Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, vicecampion european la veterani în proba de 2.000m obstacole

La Pescara, în Italia, au avut loc Campionatele Europene de Atletism pentru veterani. Din România a fost prezent și Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, multiplu medaliat la întreceri de atletism rezervate veteranilor, în diverse probe.