"Lucrările din Câmpina sunt de proastă calitate și făcute pe sume de două sau trei ori mai mari decât ar fi normal"

Politică (Categoria articolului)

Afirmația îi aparține consilierului local Daniel Ioniță, președinte ALDE Câmpina și candidat al acestui partid pentru funcția de primar al municipiului. "Credeți-mă că știu ce spun, am văzut cum merg lucrurile în administrație în acești patru ani în care am fost consilier local", le-a spus Ioniță celor prezenți ieri la întâlnirea electorală cu copreședintele ALDE - Călin Popescu Tăriceanu.

Daniel Ioniță a vorbit despre lucrările cu probleme din municipiu, despre pierderea fondurilor europene pentru mai multe investiții, despre proasta administrare a bugetului local, despre dezinteresul actualului executiv în privința cheltuirii corecte a banului public. "Sunt singurul consilier care votează împotriva tuturor în ședințele Consiliului Local. De patru ani mă lupt cu actualul primar pentru a-l face să înțeleagă că municipiul Câmpina nu este moșia lui!", a mai spus Daniel Ioniță.

8531 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Andreea 15.05.2016 21:55 Nu vă fie frica, iese tot Horica!!!
  • Catalin 16.05.2016 11:22 Dar dl. Ioniță nu a ridicat mâna si a votat majoritatea proiectelor propuse de primarul nostru penal?
  • Cohan vasile 17.05.2016 12:19 Penibil, sa faci doar anticampanie acuzand ce ei au hotarat in CL.Cum faci o evaluare de costuri fara probe si daca sunt de ce nu ajung sesizarile acolo unde trebuie.Ce solutii are viitorul Primar ?VORBARIEEEEEEEEEEEEE.Nu are expertiza profesionala din viata reala.
  • Vlad Tepes 23.05.2016 18:47 Daniel Ionita mai e omul lui Guran? De ce intreb asta? Ca sa stiu, ca sa stim cine trage sforile. Cat despre declaratii, tipice de campanie. Frumos afisul, apropo :)

Politică

858 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

1 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1516 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

60 vizualizari
15 apr. 2024 21:03

Două clasări pe podium pentru sportivii de la Lido în etapa de la Zărnești a Campionatului Național de Motocros

Pe circuitul de la Zărnești, într-un cadru natural extrem de pitoresc, a avut loc în week-end etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, la startul căreia s-au aliniat și mai mulți sportivi de la clubul câmpinean Lido.

785 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.