Razie de amploare a Poliției Câmpina, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Au fost aplicate 28 de sancțiuni, în valoare de 31.000 lei

Social (Categoria articolului)

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în intervalul orar 22.00 - 1.00, Poliția Municipală Câmpina, în colaborare cu alte instituții (ITM, Jandarmerie, ISU, Protecția Cosumatorului etc), a desfășurat o amplă acțiune de prevenire și combatere a criminalității stradale, asigurare a climatului de siguranță rutieră pe drumurile publice, prevenire a răspândirii noului virus SARS-CoV-2, precum și respectarea normelor legale privind protecția muncii, activitatea fiscală a societăților comerciale și prevenirea incendiilor.

În urma acestei acțiuni au fost legitimate 145 persoane, au fost controlate 110 vehicule, au fost efectuate 47 testări cu aparatul alcool-test și 8 cu aparatul drug-test și au fost verificate nouă societăți comerciale (cluburi, săli de jocuri, stații carburant, unități comerciale). În urma acestor verificări au fost aplicate 28 de sancțiuni în valoare totală de 31.000 lei, de asemenea, fiind reținute două permise de conducere și un certificat de înmatriculare auto.

6874 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Razvan Miloiu 17.08.2021 03:20 Au iesit din birou? Ce veste.Retineti ca in poza sunt tinerii frumosi si liberi care ce sa vezi au masini si liberi si se distreaza la club si la cazinou.Astia nu muncesc in fabrica 8-12 ore pe minim pe economie.Posibil intelectuali cu bac si facultate luate stiti voi cum.Pe cand niste oameni cu ani grei in fabrica,buni meseriasi abia se descurca cu pastilele si plata facturilor,nu toti avem matusi Tamara.Oamenii de valoare,adevaratii intelectuali nu muncesc pe salarii de 2 bani la patron si mai ales la Campina.Spun din experienta cat si piata si orice domeniu traiul este mai scump la Campina decat la Constanta,Brasov,Sibiu.Nu credeti mergeti sa vedeti.
  • Boeru Sébastian 17.08.2021 08:00 La cate masini au iesit(13 sa fie un semn?)) Campina rrebuie sa fie cel mai linistit oras din Tara cu infractionalitate zero.

Social

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a. 

4006 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.

Alte stiri recente

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

422 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: