Superliga B Prahova. Avântul Tomșani - Triumf Poiana Câmpina 0-1. Victorie pe final

Sport (Categoria articolului)

Pentru ultima etapă a turului Superligii B Prahova, Triumf Poiana Câmpina a avut una dintre cele mai lungi deplasări, la Tomșani.

După o sumedenie de ocazii la poarta gazdelor, una mai mare ca alta, poienarii au tremurat până în final, când Bunea a înscris dintr-o lovitură liberă de la 25 metri. 
Antrenorii Alin Postolache și Valentin Bunea au trimis în teren pentru echipa din Poiana Câmpina pe: Pop - D. Marin (22 Alexe), G. Radu, Baltag, I. Dumitru, I. Burchi (46 Bunea), A. Burchi, Tandalache (76 Ov. Vintilă), Țurlea, Stan, Matincă (46 Negreanu).

3400 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2738 vizualizari
01 dec. 2023 19:40

CS Câmpina a învins echipa Transilvania Brașov în finala Cupei ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV

După o primă zi spectaculoasă, Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV, a continuat și vineri, chiar de 1 Decembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1716 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România, la nivel de handbal feminin juvenil, au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

Alte stiri recente

417 vizualizari
03 dec. 2023 10:09

Accident pe DN1, la Bănești. Bărbatul care l-a produs se afla sub influența alcoolului

Duminică dimineață, în jurul orei 9, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, s-a produs un accident rutier.

403 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.