Superliga B Prahova. Avântul Tomșani - Triumf Poiana Câmpina 0-1. Victorie pe final

Sport (Categoria articolului)

Pentru ultima etapă a turului Superligii B Prahova, Triumf Poiana Câmpina a avut una dintre cele mai lungi deplasări, la Tomșani.

După o sumedenie de ocazii la poarta gazdelor, una mai mare ca alta, poienarii au tremurat până în final, când Bunea a înscris dintr-o lovitură liberă de la 25 metri. 
Antrenorii Alin Postolache și Valentin Bunea au trimis în teren pentru echipa din Poiana Câmpina pe: Pop - D. Marin (22 Alexe), G. Radu, Baltag, I. Dumitru, I. Burchi (46 Bunea), A. Burchi, Tandalache (76 Ov. Vintilă), Țurlea, Stan, Matincă (46 Negreanu).

2721 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1999 vizualizari
29 iun. 2022 23:07

Mentorise Elite Team Câmpina, medalii la Campionatul Național de ciclism

În perioada 23-26 iunie, la Izvorul Mureșului a avut loc Campionatul Național de ciclism, la start aliniindu-se și Mentorise Elite Team Câmpina, singura echipă de ciclism din Câmpina prezentă la un asemenea nivel competițional, fondată și condusă de Cristian Piciu.

2058 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

Alte stiri recente

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

1115 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.