CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Pe 6 și 7 iunie 2019, la Câmpina are loc o nouă campanie de sterilizare gratuită a animalelor cu stăpân

- Social -

Pe 6 și 7 iunie 2019, la Câmpina are loc o nouă campanie de sterilizare gratuită a animalelor cu stăpân

Aproximativ 1.600 de animale (câini și pisici) din Câmpina și împrejurimi au fost sterilizate până acum în cadrul campaniilor organizate de Asociația "Arca lui Norocel" (singura asociație pentru protecția animalelor din Câmpina), cu sprijinul financiar al unor fundații din Germania și Austria. Săptămâna viitoare urmează o nouă campanie: joi, 6 iunie 2019 – locuri disponibile pentru sterilizarea a 35 de câini și vineri, 7 iunie 2019 – sterilizarea a 50 de pisici. Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0730.585.088.

Campania de sterilizare gratuită se va desfășura după sistemul deja cunoscut: animalele vor fi preluate din parcarea de la Kaufland Câmpina, la ora 7.30 și vor fi transportate la Clinica Veterinară "Center of Hope" din Piteasca (Ilfov). În aceeași zi, după sterilizare, vor fi aduse înapoi, la Kaufland, de unde vor putea fi luate de stăpâni. Finanțarea acestei campanii este asigurată de Romania Animal Rescue, Inc Dba Animal Spay Neuter International. 
“Este foarte important de știut că această campanie se adresează persoanelor cu venituri reduse și care nu-și pot permite să suporte financiar sterilizarea animalului. Sunt multe astfel de cazuri de familii nevoiașe sau pensionari cu pensii mici, care au animale de companie, căței sau pisici, pe care doresc să le sterilizeze. Pe ei vrem să-i ajutăm, în primul rând. Îi rugăm să ne sune sau să ne trimită un mesaj pentru programarea animăluțului”, ne-a declarat Iulia Burloiu, președintele Asociației  "Arca lui Norocel".
Alte două campanii de sterilizare gratuită a animalelor cu stăpân vor fi organizate luna viitoare: pe 20 iunie la Băicoi și pe 26 iunie la Valea Doftanei.
Din păcate, în Câmpina și împrejurimi sunt aruncați în continuare pui de câini și pisici așa cum se aruncă gunoiul. Aproape că nu este zi în care să nu apară alți și alți pui nevinovați, care provin, în general, de la animalele cu stăpân. Încă mai avem probleme grave legate de lipsa de educație, lipsa de civilizație. Este o luptă grea, complicată, cu mentalitatea omului, dar suntem convinși că mulți dintre dvs. înțelegeți rostul sterilizării animalului și nu mai doriți să vedeți pui aruncați pe marginea drumurilor sau la containerele de gunoi. Sterilizați, nu abandonați!


31 May 2019 11:37 4612 vizualizari



Comentarii






  • 01.06.2019 08:32 Dragos Cimpeanu Bună ziua, as dori o programare pentru sterilizarea unei cățelușe de 5 ani pentru 20 iunie, atunci când veți ajunge și în Băicoi. Mulțumesc. Nr telefon 0731176476. 🐩
863 vizualizari 17 Apr 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2933 vizualizari 12 Apr 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1794 vizualizari 07 Apr 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
1920 vizualizari 07 Apr 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV