De la cititori. Mormane de gunoaie pe Strada Schelelor din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Un cititor ne-a transmis o fotografie cu mormanele de gunoaie aflate pe Strada Schelelor, pe o platformă situată în spatele blocului A6 și în spatele caselor de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. 

Din imaginea surprinsă vineri, 11 iunie 2021, pare evident că aici s-a creat o adevărată rampă improvizată de gunoi. Este cu atât mai trist cu cât chiar în această zonă există două panouri de avertizare, roșii, pe care scrie cu litere albe: ”ATENȚIE! Se interzice depozitarea sau abandonarea deșeurilor menajere!”
Ce ar mai fi de spus despre o astfel de imagine, în condițiile în care societatea civilă și administrația locală desfășoară campanii după campanii pentru sensibilizarea populației privind atât colectarea gunoiului menajer, cât și colectarea selectivă?!
Vă reamintim că, în continuare, CâmpinaTV.ro este la dispoziția voastră, așa că, dacă ați suprins imagini care pot deveni o știre, ni le puteți trimite pe whatsapp la numărul 0733.388.425.

3969 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • spirit de turma 14.06.2021 11:03 Intelectuali.Probabil cu Spiru terminat pe banuti... La fel si astia care se bat cu pumnii in piept ca iubesc animalele.Cine a spus ca omul este periculos si imprevizibil....adevarat graia.Floricon nu e in stare sa curete in satra pe Oborului dar vor bani gramada
  • Duta Niculae 14.06.2021 21:13 De ce suntem mirați?ce face poliția locală,în afară de silicitările de la populație(care sunt și cine poate solicita)ei se erijează în polițiști de la circulație(acolo iese ciubucul)în orice,apărătorii interlopilorei iau parte infractorilor,uitați-vă spre exemplu parcarea de la Fibec câtă mizerie poate să fie și câtă degradare socială(se bea,se consumă tot felul de substanțe și toată administrația în frunte cu poliția locală(căruia ar trebui să-i angajăm,noi populația niște boadigarzi)doarme,se odihnesc pe bani….frumoși!

Social

255 vizualizari
29 iun. 2022 09:08

Un modul de prim-ajutor a fost amplasat în centrul Câmpinei, în pasajul de la ceas, funcțional în perioadele caniculare

Având în vedere temperaturile ridicate anunțate pentru aceste zile și la Câmpina și având în vedere faptul că pentru întreaga lună iulie s-au anunțat fenomene extreme (caniculă, alternând cu vijelii și ploi torențiale), Primăria municipiului a instalat în Pasajul de la Ceas un modul de prim-ajutor. Trecătorii se pot opri aici pentru a se răcori și odihni puțin, pentru a bea apă sau pentru a cere ajutor în cazul în care nu se simt bine.

2435 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

Alte stiri recente

366 vizualizari
29 iun. 2022 11:10

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează ECONOMIST / CONTABIL

Societate comercială cu sediul în Câmpina (telefon 0244.375.277; fax 0244.373.077) angajează economist / contabil.

807 vizualizari
29 iun. 2022 08:57

Consiliul Local Câmpina va discuta procedura și criteriile concursului pentru ocuparea postului de director al Casei Tineretului

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de joi, 30 iunie 2022, ora 17.00, se va dezbate un proiect privind procedura de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de director al Casei Tineretului, precum și criteriile de selecție a candidaților.