De la cititori. Mormane de gunoaie pe Strada Schelelor din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Un cititor ne-a transmis o fotografie cu mormanele de gunoaie aflate pe Strada Schelelor, pe o platformă situată în spatele blocului A6 și în spatele caselor de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. 

Din imaginea surprinsă vineri, 11 iunie 2021, pare evident că aici s-a creat o adevărată rampă improvizată de gunoi. Este cu atât mai trist cu cât chiar în această zonă există două panouri de avertizare, roșii, pe care scrie cu litere albe: ”ATENȚIE! Se interzice depozitarea sau abandonarea deșeurilor menajere!”
Ce ar mai fi de spus despre o astfel de imagine, în condițiile în care societatea civilă și administrația locală desfășoară campanii după campanii pentru sensibilizarea populației privind atât colectarea gunoiului menajer, cât și colectarea selectivă?!
Vă reamintim că, în continuare, CâmpinaTV.ro este la dispoziția voastră, așa că, dacă ați suprins imagini care pot deveni o știre, ni le puteți trimite pe whatsapp la numărul 0733.388.425.

3603 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • spirit de turma 14.06.2021 11:03 Intelectuali.Probabil cu Spiru terminat pe banuti... La fel si astia care se bat cu pumnii in piept ca iubesc animalele.Cine a spus ca omul este periculos si imprevizibil....adevarat graia.Floricon nu e in stare sa curete in satra pe Oborului dar vor bani gramada
  • Duta Niculae 14.06.2021 21:13 De ce suntem mirați?ce face poliția locală,în afară de silicitările de la populație(care sunt și cine poate solicita)ei se erijează în polițiști de la circulație(acolo iese ciubucul)în orice,apărătorii interlopilorei iau parte infractorilor,uitați-vă spre exemplu parcarea de la Fibec câtă mizerie poate să fie și câtă degradare socială(se bea,se consumă tot felul de substanțe și toată administrația în frunte cu poliția locală(căruia ar trebui să-i angajăm,noi populația niște boadigarzi)doarme,se odihnesc pe bani….frumoși!

Social

4392 vizualizari
25 sept. 2021 14:30

Clubul Copiilor din Câmpina, un loc unde timpul liber al celor mici poate fi petrecut frumos și cu folos

1 comentarii

Clubul Copiilor din municipiul Câmpina se află de ani buni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 45, în incinta Căminului Petrol. Clădirea este veche și cu siguranță trebuie modernizată, dar spațiul în care funcționează Clubul Copiilor este generos și luminos. Aici există mai multe cercuri/ateliere, unde copiii pot petrece timpul liber într-un mod frumos și util, sub supravegherea unor profesori de specialitate. Și, lucru foarte important, aceste cursuri sunt gratuite.

3209 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

Alte stiri recente

477 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1770 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele: