CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

De la cititori. Mormane de gunoaie pe Strada Schelelor din Câmpina

- Social -

De la cititori. Mormane de gunoaie pe Strada Schelelor din Câmpina

Un cititor ne-a transmis o fotografie cu mormanele de gunoaie aflate pe Strada Schelelor, pe o platformă situată în spatele blocului A6 și în spatele caselor de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. 

Din imaginea surprinsă vineri, 11 iunie 2021, pare evident că aici s-a creat o adevărată rampă improvizată de gunoi. Este cu atât mai trist cu cât chiar în această zonă există două panouri de avertizare, roșii, pe care scrie cu litere albe: ”ATENȚIE! Se interzice depozitarea sau abandonarea deșeurilor menajere!”
Ce ar mai fi de spus despre o astfel de imagine, în condițiile în care societatea civilă și administrația locală desfășoară campanii după campanii pentru sensibilizarea populației privind atât colectarea gunoiului menajer, cât și colectarea selectivă?!
Vă reamintim că, în continuare, CâmpinaTV.ro este la dispoziția voastră, așa că, dacă ați suprins imagini care pot deveni o știre, ni le puteți trimite pe whatsapp la numărul 0733.388.425.


13 Jun 2021 19:30 4268 vizualizari



Comentarii






  • 14.06.2021 21:13 Duta Niculae De ce suntem mirați?ce face poliția locală,în afară de silicitările de la populație(care sunt și cine poate solicita)ei se erijează în polițiști de la circulație(acolo iese ciubucul)în orice,apărătorii interlopilorei iau parte infractorilor,uitați-vă spre exemplu parcarea de la Fibec câtă mizerie poate să fie și câtă degradare socială(se bea,se consumă tot felul de substanțe și toată administrația în frunte cu poliția locală(căruia ar trebui să-i angajăm,noi populația niște boadigarzi)doarme,se odihnesc pe bani….frumoși!
  • 14.06.2021 11:03 spirit de turma Intelectuali.Probabil cu Spiru terminat pe banuti... La fel si astia care se bat cu pumnii in piept ca iubesc animalele.Cine a spus ca omul este periculos si imprevizibil....adevarat graia.Floricon nu e in stare sa curete in satra pe Oborului dar vor bani gramada
862 vizualizari 17 Apr 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2933 vizualizari 12 Apr 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1794 vizualizari 07 Apr 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
1920 vizualizari 07 Apr 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV