Tânără acroșată de o mașină, în Câmpina. După incident, atât fata, cât și conducătoarea auto au fost sancționate contravențional

Social (Categoria articolului)

O tânără în vârstă de 17 ani, elevă la un liceu din municipiul Câmpina, a fost acroșată de o mașină, marți dimineață, la intersecția Străzii Republicii cu Strada Mihai Eminescu. Din fericire, fata a fost lovită ușor și nu a necesitat intervenția unui echipaj medical sau transportul la spital, mai mare fiind sperietura în momentul în care autoturismul a acroșat-o. La volanul mașinii se afla o șoferiță în vârstă de 43 de ani, din Câmpina.

Din cercetările efectuate și potrivit declarațiilor martorilor, s-a constatat că tânăra se angajase în traversarea neregulamentară a străzii. În urma acestui incident, atât pietonul, cât și conducătorul auto au fost sancționați contravențional de către agentul de la Biroul de Poliție Rutieră din cadrul Poliției Municipale Câmpina. Tânăra a fost amendată cu 145 lei pentru traversarea neregulamentară a străzii (jumătate din sancțiunea prevăzută de lege, având în vedere că fata este minoră), iar femeia aflată la volan a fost amendată cu 870 lei (echivalentul a șase puncte-amendă) pentru că, atenție, avea permisul de conducere expirat din anul 2015.
(Foto cu caracter ilustrativ)

6319 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1868 vizualizari
02 iun. 2020 19:20

Câmpina, Cartierul Slobozia. Un copac s-a prăbușit peste o mașină, două persoane fiind rănite

UPDATE - În zona unde a avut loc incidentul, la fiecare ploaie însemnată se adună o cantitate mare de apă. După ploile din ultimele zile, în zonă s-a produs o ușoară alunecare de teren care a afectat mai mulți copaci. Unul dintre aceștia s-a prăbușit astăzi peste mașina aflată în mers.

Un copac s-a prăbușit pentru un autoturism aflat în mers, iar cele două persoane din mașină au fost rănite. Incidentul s-a petrecut marți după-amiază, în jurul orei 18.30, în Cartierul Slobozia din municipiul Câmpina, în zona În Luncă.

1684 vizualizari
02 iun. 2020 13:47

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 2 iunie

1 comentarii

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

3149 vizualizari
02 iun. 2020 09:50

Războiul pentru ”turnul înclinat” a parcurs o nouă etapă. Primăria Câmpina a câștigat un proces, dar victoria finală este încă departe

1 comentarii

În cursul anului 2017, odată cu modificarea legislației, Consiliul Local Câmpina a aprobat două hotărâri care au stat la baza demarării demersurilor pentru exproprierea ”turnului înclinat”, clădirea din centrul Câmpinei, începută în anul 1997, abandonată în anul 2003 și care aparține societății Erin SRL. Reprezentanții acestei firme au amenințat încă de atunci, din 2017, cu atacarea în instanța de contencios administrativ a celor două hotărâri ale Consiliului Local. S-au ținut de cuvânt. Procesul s-a finalizat recent și Erin SRL a pierdut.

3051 vizualizari
01 iun. 2020 20:54

Un nou accident în Câmpina, la intersecția străzilor Ana Ipătescu și Maramureș. Ce măsuri vor să ia autoritățile

3 comentarii

Luni după-amiază, cu ceva mai mult de o oră înaintea producerii accidentului de pe Strada Mihail Kogălniceanu (detalii - AICI) din Câmpina, la câteva sute de metri, la intersecția străzilor Ana Ipătescu și Maramureș a avut loc un alt accident de circulație. Intersecția aceasta tinde să devină noul punct roșu pe harta accidentelor din Câmpina, fiind al doilea eveniment rutier în ultimele patru zile produs în condiții aproape similare.